Anabel Pantoja al plató del debat de Gran Hermano

Els problemes de salut d'Anabel Pantoja després de sortir sense roba a la neu

La neboda de la 'tonadillera' ha explicat les conseqüències del seu repte

Ja fa diversos mesos que Anabel Pantoja es va fracturar el peroné mentre aprenia a fer surf a Canàries, al costat de la seva parella, Omar. Immediatament, la jove es quedava totalment aïllada a les illes, no podent acudir al seu habitual lloc de treball a 'Sálvame'.

Ara la neboda de la 'tonadillera' ha tornat a ocupar la seva cadira enmig de la tempesta familiar entre Kiko Rivera i Isabel Pantoja. Malgrat que en aquests últims mesos ha tingut diversos conflictes amb els seus companys, la veritat és que Anabel ha estat rebuda amb els braços oberts per tots ells, i les sorpreses han estat contínues al llarg de la tarda.

No obstant això, el moment més comentat del seu retorn a 'Sálvame' va ser quan la jove va acceptar el repte de posar-se totalment nua damunt de la neu que el temporal Filomena havia deixat als jardins de Mediaset, durant el seu pas per Madrid. Malgrat que no ha estat l'única (Cristina Pedroche també ho va fer en el seu moment), sens dubte, el seu posat ha estat d'allò més comentat per teleespectadors i companys de feina.


El nu d'Anabel Pantoja: les conseqüències

Visiblement nerviosa, Anabel posava sobre la neu que s'havia acumulat en les instal·lacions de Mediaset, amb unes calces negres i les mans sobre els seus pits, desafiant així les altes temperatures que actualment encara perduren a Madrid.


Per deixar constància de la seva gesta, la jove no dubtava a pujar diverses fotografies a les seves xarxes socials. «Amb tots els meus respectes a la senyora Cristina Pedroche. (No vull neu fins dins de 30 anys)», escrivia la sevillana.


Encara que al principi tot eren riures, la veritat és que aquest petit gest ha tingut conseqüències en el cos d'Anabel. L'endemà, la col·laboradora s'asseia a 'Sálvame' assegurant sentir dolor després de donar-ho tot a la neu. «M'he cremat un 'cachete'. També m'he constipat, i he tingut una estirada a l'engonal esquerre, però vaja, estic bé», lamentava.


«Això és perquè tens poca mobilitat», sentenciava Gema López després d'escoltar-la. «No, jo em dono molt maca, però porto deu dies fora de casa meva», li replicava la neboda d'Isabel Pantoja. «Tothom ahir dient-me que com havia fet el que vaig fer. No vaig fer la croqueta perquè se'm veia la… Vaig arribar a casa, em vaig dutxar amb aigua calenta i se'm va encongir l'engonal», reiterava Anabel.


Els seus quilos de més, una altra vegada d'actualitat

Passada la broma, Anabel Pantoja reconeixia que li havien fet mal alguns comentaris que havia escoltat a través del 'pinganillo'. «Una altra cosa que he d'aclarir és que tenia el 'pinganillo' i algú va dir que si jo estava embarassada. Antonio Montero em va dir que no havia estat ell. M'agradaria saber qui ho va dir», sentenciava la jove, visiblement enfadada.

Kiko Matamoros, després d'escoltar la pregunta de la jove, no dubtava a respondre, de manera categòrica, que ell no havia estat: «És més, ahir em van preguntar per tu i vaig dir un elogi de tu, que em va agradar el que havies fet».


«No estic embarassada, em sobren alguns quilos de més. Si has estat tu, que ho diguis. Si tu no has estat, ha estat Alonso Caparrós?», defensava Anabel, visiblement molesta, al que Matamoros contestava: «Jo vaig dir: «Sembla un Buda, per la posició. Això és el que vaig dir!».


«M'ha vingut aquest matí Antonio Montero preocupat dient-me que mai diria això, que en la vida diria una cosa així. Hagi estat qui hagi estat, es pot posar amb mi. Podem fer moltes bromes. Si estic embarassada, estic embarassada. Però que diguin que estic embarassada perquè sembla que tinc una panxa de cinc mesos, no em sembla bé! Si jo soc la primera que ric! Vaig sortir a la neu per fer un repte que han fet els famosos, però a meu programa! I que algú digui una cosa així, em fa mal», recalcava.


Finalment, sortia a la llum que havia estat Canales Rivera el que havia jugat amb la possibilitat que Anabel Pantoja estigués embarassada.