Primer pla de Gloria Camila amb el rostre seriós

Gloria Camila descobreix que el seu germà tenia una carta oculta i es queda en xoc

Gloria Camila sempre havia confiat en ell

Gloria Camila es troba en xoc després de les últimes paraules de Rocío Carrasco a la seva docu-sèrie. Sí, perquè, per a sorpresa de tothom, la dona de Fidel Albiac es desfeia en elogis cap al seu germà. Tot i això, no parla de la mateixa manera de la col·laboradora de televisió.

Quan esmenta la filla d'Ortega Cano s'aprecia certa tensió al seu to, però quan surt a la llum el nom de José Fernando se li canvia la cara. La tristesa i la compassió se n'apoderen.

Gloria Camila fa molt que va perdre el contacte amb Rociíto. Totes dues van mantenir una conversa fa uns quants anys després que el torero demanés ajuda a l'empresària per reconduir la noia, ja que en aquell moment era força rebel.

Però al torero no li va semblar adequat el comportament de l'hereva universal de Rocío Jurado amb la seva filla i se'l va recriminar. A partir d'aquí, ella va decidir prendre distància i allunyar-se del tot d'aquesta part de la família. Es va veure desbordada per la situació i entenia que el millor era apartar-se'n.

Amb el seu germà tampoc es pot dir que la situació hagi estat molt millor, ja que l'última vegada que es van veure les cares va ser el juny del 2011, quan José Fernando arribava a la majoria d'edat. Aleshores es posa en contacte amb Rocío per aclarir una sèrie de detalls sobre l'herència.

Foto de Gloria Camila i José Fernando Ortega.
Gloria Camila ha estat el gran suport del seu germà aquests anys | GTRES

Es reuneixen a casa seva i «quan arriba, em diu que li cal que jo li doni tots els papers de l'herència de la meva mare». En un primer moment, ella es mostra perplexa amb allò que sent, però li fa entendre que no li pot donar res.

Sospita que Gloria Camila i el seu germà no estaven degudament informats, sobre tot en referència al repartiment dels bens. «No sé del cert, i al cèntim, la quantitat exacta que tu perceps de la teva mare. Jo no soc qui per donar-te cap documentació», li va dir.

Així mateix, li anima a parlar amb Ortega Cano perquè, segons la seva opinió, hauria de seure amb ell i demanar explicacions. Després d'aquella conversa no en tornarien a parlar més.

Muntatge fotogràfic de Rocío Carrasco i Gloria Camila.
Rocío Carrasco no té bons records de Gloria Camila | CatalunyaDiari

Ella va notar com el jove «tenia el cap bullint». I, a més a més, la resposta que li va donar la seva germana no va semblar convèncer-lo en excés.«Marxa enfadat, comença a malparlar i se'n va», recorda.

Desconeix per complet si els fills del torero han rebut la part que els corresponia després de la mort de la cantant. «Puc tenir una intuïció per fets que han passat. A mi m'han donat a entendre que José Fernando no tenia coneixement total dels números que presentava l'herència de la seva mare», va dir.

▶️ Vídeo del dia

Gloria Camila, sorpresa amb les paraules

Gloria Camila no entén aquest canvi de Rocío amb el seu germà. En parla meravelles, però mai s'ha preocupat ni mostrat interès per la seva situació. Assegura que és «un nen que no s'ha ficat mai en res de ningú, que no ha fet mal a ningú».

Alhora, de les seves paraules se'n desprèn que li té molta estima. «És un paio que és molt noble, que té un gran cor. És el millor, amb moltíssima diferència», afegeix.

Considera que al llarg de la seva vida va poder cometre «molts errors. Però a l'única persona a qui se li ha fet malament és a ell. No té una mala paraula per a ningú».

Gloria Camila es mostra totalment sorpresa amb aquestes declaracions de Rociíto. No obstant això, pretén que s'oblidi del tot de José Fernando, ja que està molt centrat en la seva recuperació.