Primer pla de Sofía Suescun

Sofía Suescun confirma que els pitjors rumors sobre la seva mare són certs

Sofía Suescun abatuda després de les confessions de la seva mare

Sofía Suescun, personatge televisiu conegut per tothom, especialment per guanyar diversos realities, ens deixava a tots de pedra. Ho feia després de revelar en una exclusiva per a la revista Lecturas que la seva mare, Maite Galdeano, patia un càncer des de fa gairebé dues dècades.

Sofía Suescun va revelar la seva malaltia a la mateixa entrevista en què ensenyava la seva nova casa als lectors de l'esmentada publicació. Un immoble que li ha costat una dinerada d'un milió d'euros.

La guanyadora de Supervivientes va parlar sense embuts sobre la seva vida actual. Tanmateix, el més impactant de tota l'entrevista va ser allò que va explicar sobre la persona que li va donar la vida: Maite Galdeano.

Sofía Suescun ja sap que la malaltia ha destrossat Maite

Sofía Suescun va exposar obertament que la seva mare té «una malaltia a la sang des que tenia 38 anys». A més, la noia afirmava que aquest «és un càncer molt traïdor» i que podria acabar amb la vida de la icònica conductora d'autobusos gairebé sense avisar.

Imatge de Sofía Suescun amb el rostre seriós i asseguda a un plató durant un programa televisiu
Sofía Suescun no està travessant el seu millor moment després de revelar la malaltia d'un familiar seu. | GTRES

Sens dubte, amb aquesta exclusiva, Sofía Suescun ens deixava a tots de pedra, ja que era un assumpte que es desconeixia del tot de la vida de Maite Galdeano. Fins ara, tant ella com el seu germà Cristian ho han patit en silenci. No obstant això, no han pogut aguantar més el dolor i ho han volgut compartir amb tot el món. «La meva mare ho és tot per a mi. No he volgut pensar-hi més del compte perquè em cauria el món a sobre», assegurava Sofía fa una setmana.

Sofía Suescun ja ho va explicar: «Un càncer molt delicat»

A més, la jove afirmava, en aquesta revista, que «el càncer li va aparèixer molt aviat» i que la malaltia que pateix la seva mare és «delicada».

El cas és que, uns dies després d'aquella exclusiva, ha estat Maite Galdeano qui ha volgut agafar el bou per les banyes. Aquesta ha parlat més detalladament sobre la malaltia que pateix des de fa molts anys. A la mateixa revista en què la seva filla, Sofía Suescun, donava la terrible notícia, Maite ha respost a tot en una exclusiva que estarà en boca de tothom.

Sofía Suescun s'assabenta de la intimitat del seu familiar

«Em va aparèixer quan tenia 38 anys», sentencia Maite Galdeano, que s'obre en canal per primera vegada sobre la malaltia que pateix. «A la Clínica Universitària de Navarra em van fer proves de contrast i altres, és genètic. És una malaltia desconeguda i, per això, no la saben dominar bé», explica aquest dimecres.

Imatge de Maite Galdeano posant davant d'una càmera al plató de Telecinco
Maite Galdeano pateix policitèmia vera. | GTRES

«A més del càncer tinc artritis, fibromiàlgia, hèrnies, cefalea i gastritis crònica. M'han arrencat la tiroide i se m'ha desplaçat una rosca de la columna». Així ho exposa la bona de Maite, que no dubta a contestar aquells que critiquen tot allò que fa.

«Déu m'ha portat moltes malalties perquè vol que estigui sempre al costat de la meva filla». Així s'expressava la televisiva en una coneguda revista. La veritat és que la relació de Sofía Suescun i la seva mare sempre ha estat molt intensa. No han deixat d'animar-se l'una a l'altra durant tot aquest temps. Així ho explicava la mateixa filla de Maite fa pocs dies.

Tot i que pateix tantes malalties, estem segurs que Maite tirarà endavant i, amb la seva forma de vida optimista, afrontarà molt millor aquestes malalties. Uns problemes de salut que ha mantingut ocults massa temps i, ara, ja no ha volgut amagar-los més als milers de seguidors que té a les seves xarxes socials.

▶️ Vídeo del dia