Imatge de Clara Chía Martí i Gerard Piqué.

Piqué fa el pas més important amb Clara Chía: 60 dies després de tallar amb Shakira

El futbolista del Barça i la jove de 23 anys ja viurien junts al cèntric pis de solter de Piqué al centre de Barcelona

Gerard Piqué fa sempre el que vol. És d'aquells personatges que mai deixa indiferent a ningú. Si ha de dir quelcom ho diu i li és igual si fereix sensibilitats. En resum, no és dels que es mossega la llengua. 

Pel que fa a la seva vida privada, però, la situació pateix un gir de 180 graus. El futbolista del Barça sempre ha estat molt gelós de la seva intimitat amb la parella. Ho demostra, de fet, que amb Shakira i els seus fills va fer molt poques aparicions públiques, tenint en compte els condicionants de la parella: ell era un dels millors futbolistes del món i ella una de les artistes més cèlebres. 

Ara, però, li ha esclatat tot als morros. Després de deixar-ho amb la colombiana, Piqué és l'objectiu de tots els paparazzis. I si la setmana passada van destapar que ja havia presentat en societat Clara Chía, avui s'ha revelat una nova bomba: Clara, de 23 anys, ja s'ha instal·lat definitivament al pis de solter del futbolista. 

Piqué i Clara ja viuen junts 

El papparazzi Jordi Martín ha revelat aquest dimecres en una excluisva a ¡Hola! que Piqué i la seva jove parella ja estarien vivint junts. Ho fan al pis que Gerard Piqué té al centre de Barcelona i que va comprar abans de conèixer Shakira

El pis, que va costar quatre milions d'euros, és ara també la llar de la jove Clara Chía Martí. Ho demostra el fet que el paparazzi Jordi Martín enxampés la parella sortint amb cotxe del pàrquing del mateix pis. 

No és l'únic pas que ha fet ja amb Clara Chía 

I és que Clara Chía, pel que sembla, és una més dels amics de Gerard Piqué. Més oberta que Shakira, la jove estudiant de relacions públiques sembla que es porta molt bé amb el cercle més íntim del futbolista. 

Segons va explicar en el seu moment Laura Fa, la jove ha caigut en gràcia a Can Piqué, ja que molts dies també passa pel domicili dels pares del futbolista. A més a més, aquesta ja ha anat de boda amb els amics del jugador i, fins i tot, se l'ha pogut veure gaudint d'un concert a la Cerdanya amb ells. 

Per a més inri, avui ha sortit a la llum que Piqué va conèixer la seva nòvia Clara en un sopar de la seva empresa Kosmos. La jove era la nòvia d'un amic i company de feina. Piqué i Clara es van enamorar i tot plegat va acabar amb el treballador i exnòvio fora de l'empresa. Embolica que fa fort.