Primer plano de Julio Iglesias con rostro serio

Julio Iglesias admet que el matrimoni s'ha acabat perquè ell mai ha estat fidel

Es fan públics els secrets més ben guardats del polèmic matrimoni entre el cantant amb Isabel Preysler

No hi ha dubte que, després d'un temps allunyat del focus mediàtic, novament, Julio Iglesias  ha de bregar amb l'assetjament de la premsa. Tot just sortir a la llum el seu suposat estat de salut, el cantant ha hagut d'escoltar una infinitat de rumors que afirmaven que l'artista estava força delicat.

Sens dubte, ja sigui pel seu estat de salut o per la seva intimitat, el pare de Julio Iglesias Jr. és conscient que sempre ha suscitat interès entre els mitjans. Justament, la seva vida amorosa és, sens dubte, allà on més la premsa ha posat el focus d'atenció.

Efectivament, una periodista molt reconeguda, Pilar Eyre, va decidir explicar la polèmica història d'amor entre el cantant i la seva primera dona, Isabel Preysler, al seu llibre Un amor de oriente. Des de la seva etapa d'acabats de casar fins a passar per detalls íntims sobre la seva vida sexual són els tipus d'episodis que s'expliquen en aquesta obra d'Eyre.

Julio Iglesias amb un premi a les mans, somrient
S'ha fet pública la polèmica relacio entre el cantant amb la socialité | Gtres

Pilar Eyre sobre Isabel Preysler: «va viure un infern amb Julio Iglesias»

El 2016, Pilar Eyre es va animar a escriure la primera biografia de l'exdona de Julio Iglesias. I és que després d'anys entrevistant la socialité i el cantant per separat, la periodista tenia en poder seu informació molt luxosa. Per aquest motiu, va voler plasmar fil per randa totes les dades que va recopilar sobre la tòxica història d'amor entre Iglesias i Preysler.

El llibre comença amb l'arribada de la mare de Tamara Falcó a Espanya amb només 17 anys. Els seus pares, amb el propòsit que es portés bé, la van enviar a Madrid. Això sí, tot es va truncar quan va conèixer Julio Iglesias i, sobretot, quan va decidir entonar el 'sí, vull' amb ell.

«Al cap de poc estava embarassada i casant-se amb un senyor que gairebé no coneixia. A més, era cantant, quan ella somiava casar-se amb un advocat amb despatx al carrer Velázquez», deia Eyre. Així mateix, poc temps després, el matrimoni ja comptava amb tres fills en comú, Chabeli, Julio José i Enrique Iglesias.

«La relació entre tots dos va ser tòxica i per a Isabel, excepte en comptats moments de felicitat, va ser un infern», va resumir la periodista.

Però el que veritablement va impactar de tota aquesta història va ser la vida matrimonial de tots dos. La periodista va confessar que el cantant va arribar a prendre una dràstica decisió respecte a la gelosia que sentia per la seva dona. «Julio li enviava detectius perquè era un gelós malaltís», deia.

«També és cert que la seva relació amb Carlos Falcó no comença com ella ha explicat, en una sessió privada de cinema ja separada de Julio. En realitat es van conèixer a Marbella quan començava a confirmar que les infidelitats del seu marit eren certes».

El veritable motiu de la separació entre Julio Iglesias i Isabel Preysler

Tot i ser-li infidel en més d'una ocasió, Pilar Eyre ha assegurat que Julio Iglesias «estava boig per ella». Fins i tot, com ell mateix va dir al seu moment, «no he rebut mai carícies com les seves», deia referint-se a la seva primera dona.

I és que l'escriptora explica que després d'una infinitat d'infidelitats per part de l'artista, la progenitora de Tamara Falcó va decidir posar punt final al seu tòxic matrimoni. Això sí, Julio Iglesias va provar tots els mètodes possibles per aconseguir mantenir al seu costat la seva dona. «L'any 77, sense llei de divorci, va ser un escàndol, ja que va deixar un marit milionari que li va jurar canviar: li va dir que li seria fidel, li va proposar anar a viure a San Francisco...».

«Ella tenia 26 anys i tot i que va dubtar, va saber que Julio sempre seria el mateix a Espanya, San Francisco o la Cotxinxina», explicava. «Aquesta transformació de la dona submisa i dependent em resultava molt interessant i simbòlica. Del col·legi de monges a la píndola, dels exercicis espirituals a treure'ns els sostens», deia entre rialles la periodista.

A partir del seu sonat divorci, cadascú va fer la seva vida per separat. Mentre que Iglesias refeia la seva vida al costat de Miranda Rynsburger, la hispanofilipina obria les portes a l'amor diverses vegades: amb Carlos Falcó, amb Miguel Boyer i amb la seva actual parella, Mario Vargas Llosa.

En definitiva, Pilar Eyre va ser conscient que a la socialité no li faria gaire gràcia la seva novel·la perquè va assegurar que «reviuria episodis molt dolorosos de la seva vida».

Imatge de Pilar Eyre, experta en Casa Reial
Pilar Eyre:«Per més infidel que li fos, Julio estava boig per Isabel» | EUROPA PRESS

 

Sobre Julio Iglesias: «es volia morir de la tristesa»

Encara que per a Isabel Preysler va ser un autèntic alleujament poder separar-se del cantant, la veritat és que per a aquest va ser tot el contrari. Així doncs, tal com assegura Pilar Eyre, quan Julio Iglesias va descobrir que havia perdut per sempre a la socialité «es volia morir».

I és que al pare d'Enrique Iglesias li va costar superar la ruptura amb la hispanofilipina. De fet, van ser tan durs els moments que va passar que fins i tot va haver d'anar a un especialista.

«Un periodista brasiler assegura que va trucar a un psiquiatre a les 4 del matí perquè tenia una depressió», va revelar l'escriptora. «Durant la roda de premsa que va fer a Argentina es va posar a plorar reconeixent que s'havia separat de la seva dona i que estava molt trist. No podia contestar les preguntes», va concloure.

▶️ Vídeo del dia