Muntatge fotogràfic de Rocío Carrasco i Gloria Camila.

Gloria Camila Ortega, muda després de l'últim menyspreu de la seva germana Rociíto

La filla d'Ortega Cano ho està passant malament des que Rocío va decidir treure a la llum els seus secrets més íntims

Gloria Camila segueix a la palestra. Cada vegada que Rociíto concedeix una entrevista, l'acaba esquitxant. Aquesta setmana, la culpa la té un dels accessoris que ha lluït la seva germana gran en un programa de la cadena pública.

La tensió entre germans continua latent

Entre els fills de Rocío Jurado no hi ha treva. Gloria Camila i José Fernando van d'una banda i la seva germana gran, de l'altra. La relació entre ells després de la mort de la seva mare continua sent la mateixa de fa anys, inexistent. No hi ha manera que tots tres signin la pau i tornin a convertir-se en una família. I és que l'orgull ha pogut amb ells i és el més gran dels impediments.

A més a més, sembla que cada dia la reconciliació entre ells és més complicada. Gloria Camila està cansada de la situació, però no pot contenir la seva ràbia cada vegada que Rociíto deixa anar algun punyal dirigit cap als seus dos germans menors.

Foto de Gloria Camila i José Fernando Ortega.
Gloria Camila i José Fernando no es porten gens bé amb Rocío Carrasco | GTRES

Des que va decidir trencar el silenci i tornar a la televisió, no ha parat de treure els draps bruts de la família d'una de les veus més grans del país. A més, no se'n calla ni una i, si li pregunten, contesta, encara que faci mal als altres.

Un cop baix per a Gloria Camila

Aquesta setmana, la germana gran de Gloria Camila va reaparèixer davant les càmeres en un programa de la cadena pública. La dona de Fidel Albiac va gaudir moltíssim al costat de Marc Giró, presentador de 'Latexou'. En aquest espai televisiu va mostrar el seu costat més desenfadat i desinhibit. De fet, va llançar un punyal a la seva germana Gloria Camila, a qui de moment aquesta última no ha volgut fer referència.

La primogènita de Pedro Carrasco va presumir de totes les polseres que porta i de com en són d'especials totes i cadascuna d'elles. «Aquesta me la va regalar la meva sogra, la tinc des de fa 15 anys. El cuir és meravellós», va començar explicant l'amiga de les Campos. «Aquesta era de la meva mare, li vaig treure quan va morir i són tres brillants, que són la meva mare, el meu pare i jo», va prosseguir, llançant, així, un punyal encobert als seus germans.

Sembla que per a la mare de David Flores la seva família estava formada exclusivament pel seu pare, la seva mare i ella. José Ortega Cano, Raquel Mosquera i els seus germans menors no hi tenien cabuda.

Segur que aquestes paraules han fet molt de mal, especialment a Gloria Camila. La noia adorava la seva mare i no entén l'afany de la seva germana per deixar en un segon pla sempre els altres fills de l'artista. Tant ella com José Fernando eren uns nens molt anhelats per José Ortega Cano i la seva dona. Així que Gloria no comprèn tanta ràbia cap a ells després de la mort de la seva mare.

Foto de Gloria Camila
Gloria Camila està patint molt pel que es diu sobre la seva família | Europa Press

Per si amb això no n'hi hagués prou, Rocío Carrasco va assegurar davant les càmeres de TVE que pensa contínuament en la seva mare. Tant és així que fins i tot assegura que l'arriba a escoltar perquè tot li recorda a ella.

Una sèrie sobre Pedro Carrasco

Però la col·laboradora televisiva no va parlar només dels seus accessoris, també hi va haver lloc per comentar els seus projectes entre mans. I és que, a més del musical sobre la seva mare, té al cap fer una sèrie de ficció sobre la vida del seu pare.

Qui sap si finalment aquest projecte televisiu sortirà a la superfície. El que és clar és que de fer-ho també farà parlar.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!