Sara Carbonero i Iker Casillas

Sara Carbonero i Iker Casillas admeten els rumors sobre el seu fill gran

Sara Carbonero i Iker Casillas són conscients de com n'és d'important per a ell

Sara Carbonero està molt orgullosa dels seus fills i en presumeix sempre que pot a les seves xarxes socials. Sempre protegint la intimitat dels petits, la periodista dona pistes de com són Lucas i Martín, fruit de la seva relació amb Iker Casillas. Fa uns dies Sara va publicar unes imatges a Instagram on mostra una cosa que el seu fill té molt clara tot i que és molt jove.

Sara Carbonero està abocada a la cura dels seus petits i gaudeix amb ells compartint moments de lleure i diversió. Recentment, la periodista ha compartit un entranyable moment en què portava amb cotxe el seu fill gran a un partit. El nen és aficionat al futbol, passió que ha heretat del seu pare, l'exporter del Reial MadridIker Casillas.

Martín ha heretat la passió pel futbol del seu pare

Martín juga al benjamí B del Reial Madrid i a la samarreta porta escrit el cognom de la seva mare, Carbonero. És habitual que els seus pares es trobin a les grades cada cap de setmana animant el seu petit futbolista. Curiosament, el petit juga de porter, com feia el seu pare, defensant els colors del club blanc des de la porteria.

Iker se sent orgullós al veure que el seu fill sembla que vol seguir els seus passos: «Lucas vol guants, pantalons i roba de porter. Vol anar a futbol i li he dit que si és el que li agrada, així serà». El fill gran de l'exporter i la periodista sembla que té clar que és el futbol i la porteria el que de moment el motiva.

Foto d'Iker Casillas
Iker Casillas ja té qui el succeeixi a la porteria | Instagram

Quan la parella va tornar de Porto, abans de la seva separació, el petit Martín va jugar al club esportiu Pozuelo. Tot i això, el seu gran talent com a porter no va passar desapercebut per als tècnics de les categories infantils del Reial Madrid. Així, el nen ja vesteix la samarreta del club blanc, tal com va fer el seu pare.

Sara Carbonero comparteix el que per a ella significa el seu fill Martín

Sara conduïa el seu fill cap al camp on jugava mentre escoltaven 'Nochentera', el tema de l'artista catalana Vicco que es va popularitzar al certamen Benidorm Fest celebrat fa pocs dies. La periodista, enormement orgullosa del seu fill, va pujar a Instagram una imatge de Martín al seient del copilot. «El meu món sencer», escrivia al costat de la fotografia del seu fill, que duia dessuadora grisa de caputxa i el seu nom escrit a l'esquena.

A Carbonero sembla encantar aquesta melodia que també li agrada al seu ex, que la va recomanar als seus seguidors per «animar la setmana». Un missatge que Iker va publicar a les seves xarxes socials el gener passat. Després de veure aquesta publicació, la intèrpret de la cançó, Vicco, va respondre a Casillas: «Que 'guai' que et moli! Mil gràcies».

L'equip de Martín va guanyar el conjunt de San Agustín per 0 gols a 6. Un nou triomf. En concret, la catorzena victòria de Lliga consecutiva. Sara va ser testimoni del triomf del seu fill i els seus companys des de les graderies.

Els fills de Sara Carbonero comparteixen l'afició per la música de la seva mare

Martín i Lucas comparteixen també amb sa mare el gust per la música. Els nens s'atreveixen a experimentar amb diferents instruments. «A ells, des de petits, els agrada molt la música, i estan provant coses. A les seves edats el millor és experimentar i veure què els atrau. L'important és que els agrada escoltar música per relaxar-se, desconnectar... I que els agradi la guitarra, la bateria o qualsevol altre instrument... ja es veurà», deia Sara en una entrevista.

Foto d'una història d'Instagram de Sara Carbonero
Sara Carbonero comparteix amb els seus fills la passió per la música | Trendings

Que a Sara Carbonero li agradi la música no és un secret, moltes vegades ha assenyalat que la motiva, ajuda i està sempre present a la seva vida. «La música m'inspira i em calma molt, em treu del cap altres coses», afirmava la periodista l'any passat. És habitual que al seu perfil d'Instagram deixi estrofes de cançons, un bon exemple per als seus fills que ja estan prenent el testimoni.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!