Gloria Camila i Wolo

Gloria Camila preocupa la seva nova parella David en parlar de la relació i salta l'alarma

Gloria Camila Ortega ha donat explicacions sobre un tema controvertit

Gloria Camila Ortega, filla de Rocío Jurado i José Ortega Cano, lluita contra la pressió mediàtica des que té ús de raó.

Recentment s'ha hagut d'enfrontar a una situació que ha acabat amb la paciència de tota la seva família: la crisi sentimental. Ana María Aldón, actual dona del torero, ha confessat que està travessant un lleuger sotrac i han saltat totes les alarmes.

Gloria Camila vol deixar clar que el seu pare és un home de primera categoria i que tots els errors que comet són involuntaris.

David, parella de la colombiana, està molest perquè sap que certs escàndols provoquen dolor a la seva família. Gloria ha aprofitat la seva participació a Ya son las ocho, programa on col·labora, per donar explicacions sobre la seva relació.

Primer pla de Gloria Camila amb el rostre seriós
Gloria Camila manté una relació estable amb la seva parella actual | Mediaset

Gloria Camila reconeix que Ortega Cano i Ana María han viscut circumstàncies massa confuses, però no tolera determinades afirmacions.

Creu que el matrimoni superarà els problemes sense gran dificultat i que en molt poc temps tot tornarà a ser com abans. Recordem que la família no ho està passant bé perquè Rocío Carrasco, gran enemiga del clan, està traient a la llum detalls compromesos.

David donarà suport a la seva xicota en tot el que calgui, ja que sap que està sotmesa a massa pressió mediàtica.

Ella no està acostumada a parlar de la seva vida privada, de fet va intentar enfocar la carrera professional en un altre sentit. Ha estat actriu en una sèrie de TVE, però el projecte va ser cancel·lat i no va tenir més remei que recórrer a la premsa del cor.

Gloria Camila Ortega ataca Ana María Aldón

Gloria Camila és conscient que Ortega Cano és al punt de mira i no admet que ningú el posi en perill, per això està lleugerament molesta.

Ana María, tertuliana de programa Viva la Vida, ha anunciat que estava creuant un sotrac en la seva relació. La colombiana considera que no hauria d'haver compartit aquesta dada tan íntima perquè les conseqüències són massa grans.

Fotomuntatge de Gloria Camila Ortega i Ana María Aldón
Gloria Camila vol protegir el seu pare | Telecinco

Gloria ha retret el comportament de la seva madrastra, tot i que ha deixat clar que no vol tenir conflictes amb ningú.

«Personalment no comparteixo que doni aquestes opinions públicament perquè crec que les coses de casa es queden a casa», ha comentat. D'altra banda, ha trencat una llança a favor d'Aldón assegurant que entén perfectament què va voler dir.

La dona de José Ortega Cano fa massa temps que està a l'ombra i ara vol gaudir de la projecció pública de la feina.

Té moltes inquietuds, li agrada fer plans diferents i no se sent còmoda estant cada dia al domicili conjugal. Ha fet públic aquest malestar i la seva família no s'ho ha pres bé, però els espectadors han aplaudit la seva valentia.

Gloria Camila i el seu suport incondicional al seu pare

Gloria manté una relació de plena confiança amb el seu xicot, un jove que no està interessat en el món de la fama. Ha tingut moltes oportunitats de trencar el silenci, però sempre ha optat per romandre en un segon pla.

Ell sap millor que ningú el que passa a la família d'Ortega Cano, però tot fa pensar que no ho farà mai públic.

La col·laboradora de Ya son las ocho ha demanat comprensió, ja que el seu pare està travessant una crisi personal força delicada. Està convençuda que superarà el problema i que el seu matrimoni amb Ana María tornarà a ser tan feliç com abans. Ha deixat clar que Aldón pot tenir part de raó, però pensa que la realitat no és tan negra com vol fer entendre.

«Sé que no és la millor etapa del meu pare i de la família en general, però Ana sempre ha tingut lloc. Tenen un nen meravellós, van al futbol a veure el meu germà petit, entren, van a esmorzar, a berenar i a sopar alguna vegada». La filla del torero ha intentat resoldre els rumors de crisi en la relació amb les declaracions anteriors.