José Fernando Ortega

José Fernando Ortega rep la pèssima notícia al centre on està internat

José Fernando està consternat per les notícies que ha rebut pocs mesos després de sortir de l'internat

José Fernando Ortega és l'únic membre del clan Ortega-Mohedano que no s'ha pronunciat sobre les múltiples crisis familiars. El jove, que farà 30 anys el 2023, està ingressat en un centre psiquiàtric de Madrid des de fa gairebé cinc anys.

Si els plans no canvien per a ell, aquest estiu podria finalment sortir del centre i començar una nova vida després d'aquesta dura etapa.

José Fernando ha tingut una vida força complicada, marcada pels problemes amb les addiccions, la justícia i la salut.

José Fernando i Gloria Camila Ortega, fills de Ortega Cano i Rocío Jurado.
José Fernando i Gloria Camila, una vida còmoda, però que no ha estat gens fàcil | Europa Press

La seva mare va morir quan ell tenia 13 anys. A partir dels 18, amb els diners que Rocío Jurado el va deixar en herència, tot es va complicar.

Han passat deu anys d'aquell moment i l'existència de José Fernando ha estat força penosa des de llavors.

Tot i això, té una filla, Maria del Rocío, fruit de la seva relació amb Michu.

La nena, que farà cinc anys aquest 2022, és el principal motiu que té José Fernando per sortir del centre i recuperar-se. I més, després de veure les terribles notícies que li arriben sobre els problemes familiars.

José Fernando i la separació que està devastant la seva família

José Fernando rep habitualment les visites dels seus éssers estimats. El seu pare, Ortega Cano, i la seva germana Gloria acudeixen regularment a veure'l i li porten les novetats de l'exterior.

Aquesta vegada no ha calgut que li expliquessin el que està passant. José Fernando ja és conscient de la greu crisi matrimonial que travessa el seu pare i Ana María Aldón.

Aldón ha desfermat la tempesta familiar després d'afirmar que se sentia poc acompanyada pel seu marit i que es veia a les portes de la depressió.

Aquesta paraula produeix especial dolor a José Fernando, ja que el seu ingrés al centre psiquiàtric va ser conseqüència de problemes mentals.

El que ja s'ha atrevit a parlar de la paraula «divorci» entre Ana María i Ortega Cano ha estat Jorge Javier Vázquez a Sálvame.

Fotomuntatge de Gloria Camila Ortega i Ana María Aldón
José Fernando, preocupat per la polèmica familiar a casa d'Ortega Cano | Telecinco

Si la seva intuïció no falla, Ana María ja tindria pensat separar-se d'Ortega Cano i d'aquí, la caixa dels trons que acaba d'explotar. José Fernando se suma a l'opinió de la seva germana Gloria i aposta per solucionar aquest problema «entre tots».

Les paraules d'Ana María qüestionant el seu marit han assegut com un tret tota la seva família. Després del desconcert inicial, ara tots fan pinya esperant que tot torni a la normalitat.

A Sálvame, Kiko Jiménez, ha explicat les situacions que Ana María ha hagut de viure a casa seva. Segons Kiko, tant Rocío Flores com Olga, com fins i tot Ortega Cano, han tingut infinitat de detalls lletgíssims amb Ana María.

«Es a dir, una mica com la Ventafocs», va resumir Jorge Javier.

Si José Fernando surt aquest estiu del centre com està previst, l'última cosa que necessita és una llar en crisi i veure el seu pare derrotat per una separació. Però tot pot passar a aquesta família.

El fill d'Ortega Cano ja gaudeix d'alguns permisos

José Fernando no li és del tot aliena la situació. Aquests darrers mesos ja ha gaudit d'alguns permisos en què ha pogut viure a casa. Allí ha vist la realitat del matrimoni entre el seu pare i Ana María.

El jove té una bona relació amb tots dos i vol una vida tranquil·la i allunyada de les polèmiques.

Així ho vam veure en un d'aquests permisos, en què va aprofitar per passejar tranquil·lament amb el seu pare i fent cas omís a les preguntes dels periodistes.

Ana María també va ser l'encarregada de desmentir que José Fernando es casarà amb Michu, la mare de la seva filla, aquest estiu.

Quan ell va a la casa familiar, la relació amb Ana María no és dolenta, per la qual cosa aquesta separació faria molt mal José Fernando.

El fill de Rocío Jurado tampoc no entén la nul·la relació familiar amb la seva germana Rociíto.

Ell considera que la seva germana no té cap motiu per haver-se allunyat de la família sense donar explicacions i no descarta reprendre la relació amb ella quan la seva vida es normalitzi.