Manuel Velasco

Manuel explica per fi el dur secret de la seva mare Concha Velasco

Manuel Velasco ha hagut de prendre una decisió complicada amb la seva mare

Manuel Velasco sempre ha estat molt unit a la seva mare, i per això, el que més vol aquest món és el seu benestar.

Després d'una vida dedicada a la feina, Concha Velasco ha decidit retirar-se dels escenaris després de les súpliques dels seus fills.

Per ells, aquesta gran actriu es mereixia portar una vida més tranquil·la, allunyada de tots els compromisos, viatges i actuacions que la seva professió requeria. Des de llavors, i amb 82 anys, l'artista viu una vida totalment diferent.

Manuel Velasco photocall
Manuel Velasco està molt unit a la seva mare | Europa Press

Des del 21 de setembre passat, poc se sap d'aquesta estimada actriu. Ara, en una entrevista per a la revista Hola!, Manuel Velasco ha revelat un dels secrets que la seva mare no hagués volgut que veiés la llum.

Tot i el bon estat de salut de què ha gaudit tots aquests anys, Concha Velasco ha patit una recaiguda. Motiu que ha portat els seus fills a prendre una decisió dolorosa sobre això.

Manuel Velasco només vol el millor per a la seva mare

Manuel Velasco s'ha sincerat amb aquesta revista sobre el delicat estat de salut de la mare. Tot i que, després de la seva jubilació, Concha Velasco es trobava perfectament, aviat va començar a patir algun problema propi de la seva edat.

«La meva mare se'n va anar a viure amb Paco després de deixar els escenaris el 21 de setembre del 2021. En aquests mesos el seu estat de salut ha empitjorat, està molt delicada i la seva mobilitat s'ha reduït moltíssim», ha confessat el seu fill.

Concha Velasco i el seu fill
Manuel Velasco i el seu germà prenen una dolorosa decisió | Europa Press

I, malgrat que al principi van decidir que visqués amb un d'ells, aviat es van adonar que no era una solució factible a llarg termini. Per això, tant Manuel Velasco com el seu germà van prendre la decisió d'internar-la en una residència.

Tots dos van arribar a la conclusió que allà estaria molt millor atesa, malgrat que això signifiqués no tenir-la al seu costat.

«Nosaltres no som professionals i per a nosaltres estava sent molt complicat. Ella necessita ajuda les 24 hores del dia i no volíem que estigués sola».

Però no tota la decisió cau directament a les espatlles els seus fills. Va ser la mateixa Concha Velasco la que els va suggerir provar aquesta experiència.

Concha Velasco durant la presentació de 'La habitación de María'
Concha Velasco té una vida més tranquil·la | Gtres

«Tot va sorgir perquè el meu germà i jo ens entossudíem que tornés a caminar i vam trobar un centre perquè fes la rehabilitació i vam veure que anava millorant amb els tractaments. Llavors va ser la meva mare la que ens va dir: 'provaré de dormir aquí un parell de nits'».

Tot i estar molt tristos per la decisió que han hagut de prendre, Manuel Velasco se sent molt orgullós de l'estimada que és la seva mare dins de la seva professió. Aquest jove es pensava que Concha estaria molt sola dins d'aquell centre, però res més lluny de la realitat.

«Et puc dir que ha passat tot el cine espanyol a veure-la. La gent l'estima tant que sempre té visites», ha assegurat molt content.