Gloria Camila Ortega

Gloria Camila, preocupada per la salut del seu pare si la venjança es porta a cap

Gloria Camila té una nova enemiga

Gloria Camila té motius per estar preocupada. Ha vist com el seu pare travessava un moment força delicat les últimes setmanes. Els continus rumors de crisi a la parella li estan passant factura i fins i tot els seus familiars temen pel seu estat de salut.

Lluny de calmar-se els ànims a la família, tot indica que l'enfrontament anirà empitjorant amb el pas dels dies. L'aparició en escena de Gema, la filla d'Ana María Aldón, ha avivat un incendi que no sembla que s'hagi d'apagar. Trencava el silenci al Deluxe divendres passat, però sembla que no ho ha dit tot encara.

Tot això preocupa Gloria Camila, que ha estat una de les grans perjudicades pels atacs de la jove. Des de l'entorn de Gema revelen que no s'ha quedat a gust amb allò que ha dit fins ara. La seva intenció és reaparèixer en qüestió d'uns dies amb noves declaracions que posaran en una situació compromesa els Ortega.

«He evitat dir algunes coses més que sé. Hi ha coses que es diran al seu moment», explica la filla d'Ana María, que es guarda alguns trossos d'informació, farta de la situació que viu la seva mare des de fa anys.

En la seva recent aparició a Telecinco va intentar defensar la dissenyadora, a qui està molt unida. No dubtarà a treure tota l'artilleria quan l'ocasió ho requereixi. Va ser molt crítica amb la filla del torero, amb qui porta enfrontada uns quants mesos.

Ana María Aldón, Ortega Cano, Gloria Camila i José María Ortega Aldón entrant en un restaurant
Gloria Camila, amb la dona del seu pare i amb el seu germà petit | Europa Press

No va dubtar a mostrar el missatge que va enviar a Gloria Camila després que critiqués Ana María com a dissenyadora. «La pròxima vegada que tornis a parlar malament de la meva família, m'ho hauràs de dir a la cara, impresentable», va escriure.

Va continuar titllant-la de «pocavergonya» i li va dir que «ni a mi, ni a la meva mare, ni de bon tros al meu germà, els cal ser de la teva família de merda. L'únic que fa és vendre els altres».

Gema li advertia que no li consentirien més menyspreus. «No et fiquis més amb ningú de la meva família i molt menys amb la meva mare», va apuntar. Se senten una mica decebudes després de tot el que van fer per ella.

«L'únic que ha fet aquests deu anys ha estat ajudar-te en tot, fins i tot fent-te roba per a la teva merda de carrera. No te'n passo ni una més», assenyalava. Acabava el missatge recordant-li que «la pròxima vegada que obris la teva bruta boca per deixar malament la meva mare, jo mateixa te la tancaré». Sens dubte, l'enfrontament està garantit entre les dues filles del matrimoni.

Gloria Camila la va bloquejar al telèfon

Gloria Camila va optar per una decisió molt intel·ligent després de rebre un dels missatges de Gema. Tal com avançava fa uns dies Ana María, la col·laboradora decidia bloquejar la seva filla. No en volia saber res.

El seu conflicte ve de lluny. Ortega Cano havia muntat una clínica d'animals on treballava Gema, que també vivia en una casa limítrofa al negoci. Tot i això, a la filla de la Jurado li molestava molt que el seu pare hagués d'assumir les despeses de la casa.

Imatge de Gema Aldón.
Gema Aldón ha carregat contra Gloria Camila | Telecinco

En vista de tot això, el destre va decidir tancar la botiga. Una postura molt aplaudida per la col·laboradora. Gloria Camila té controlat el seu pare, asseguren. De fet, segons van revelar a Sálvame, hauria aconseguit que posés al seu nom la casa familiar, cosa que va molestar molt Ana María.

▶️ Pepe Navarro le ofrece a Alejandro Reyes lo que siempre ha querido pero él ya no está por la labor