Primer pla de Nacho Palau passejant pel carrer

El xicot de Nacho Palau l'enxampa i es posiciona amb Miguel Bosé

Nacho ha confessat els seus sentiments

Nacho Palau ha estat un dels famosos més prudents de la crònica social perquè mai no ha fet servir la seva popularitat. La premsa sabia que era parella de Miguel Bosé, però ningú no s'atrevia a preguntar-li pel cantant perquè la resposta era evident. No volia parlar de tema, pràcticament ho tenia prohibit i ara està molt més alliberat.

Palau va cridar l'atenció dels mitjans perquè necessitava ajuda: la seva exparella se n'havia anat amb la meitat de la família a Mèxic. El valencià vol que els seus quatre fills creixin junts i no entén per què l'artista només n'atén dos. No obstant això, la situació està molt més calmada, tant que el cantant ha parlat amb ell després de Supervivientes 2022.

Primer pla de Miguel Bosé
Nacho Palau té un bon record de la seva exparella. | Europa Press
 

Nacho Palau va confessar a Telecinco que tenia xicot, es diu Cristian Villela i no té interès a sortir a la portada de cap revista. Però Nacho necessita donar explicacions, així que ha acceptat una oferta per parlar a Diez Minutos de com se sent després de tornar de l'illa. La seva parella l'ha enxampat de ple parlant de tot: de la seva ruptura, del concurs i de la seva vida econòmica.

Nacho Palau s'ha sincerat i ha revelat que ha mantingut una conversa amb la seva exparella després de Supervivientes. El cantant pensa que ha jugat les seves cartes de manera excel·lent, així que l'ha felicitat. Cristian s'ha posicionat amb el cantant per primer cop en molt de temps i hi està d'acord: l'escultor ha tingut un bon comportament.

Nacho Palau va viatjar a Hondures amb molta pressió perquè tenia molts comptes pendents i no volia que ningú li retragués res. Per això va confessar que estava enamorat de Cristian, li va enviar un emotiu missatge i va prometre que lluitaria per la seva relació. «Crec que Miguel pot estar gelós perquè han estat 26 anys junts», explica a la revista Diez Minutos.

Palau ha estat molt preocupat

Nacho Palau va marxar en unes circumstàncies especials, no ho volia fer, però se sentia en l'obligació moral perquè necessitava diners. Telecinco li va fer una bona proposta i no va tenir cap més remei que acceptar, tot i que per a ell ha estat complicat. La seva mare ha estat malalta, està lluitant contra una dura malaltia i no ha sabut res d'ella fins ara.

Pla general de Lola Medina, la mare de Nacho Palau
Nacho Palau s'ha retrobat amb la seva mare. | Telecinco
 

Nacho Palau ha fet un concurs fantàstic, per això ha aconseguit un gran nombre de fans que li auguren un bon futur a la televisió. Mai no ha volgut participar en el món de l'espectacle, però potser ha arribat el moment de canviar les normes. Quan va trencar amb l'artista ho va passar malament econòmicament i ara té l'oportunitat de posar-hi remei.

El valencià ha marcat unes normes clares: no li falta el respecte a ningú ni tampoc revela cap secret. Simplement es dedica a explicar la seva experiència, per això el cantant Bosé no ha tingut més remei que aplaudir-lo. Cristian coincideix amb el cantant, tots dos pensen que Palau ha fet un concurs brillant.

Nacho deixa clar el que sent per la seva parella

Nacho Palau va confessar que estava enamorat i es va adonar que havia comès un error perquè la seva parella no volia que se sabés. Estant a Hondures ha tingut molts dubtes, però ara té clar que ha de lluitar per la relació fins al final. «Quan vaig anar a Supervivientes volia aclarir els meus sentiments amb Cristian», explica en un to prudent.

Nacho Palau ha rebut una oferta de Jorge Javier Vázquez, qui li ha proposat sotmetre's a la màquina de la veritat de Viernes Deluxe. Potser acceptarà, però tothom sap que no contestarà algunes de les preguntes si tenen a veure amb la seva exparella. Han aconseguit arribar a un acord, és el millor per als nens de la família, i no ho posarà en perill.