Primer pla de Gloria Camila amb el rostre seriós

Gloria Camila sap que té al pitjor enemic a casa: pot deixar-la sense premi

Ana María Aldón ha fitxat per 'Pesadilla en el Paraíso'

El pròxim 8 de setembre Telecinco estrena un nou programa anomenat Pesadilla en el Paraíso. Els concursants, que ja estan incomunicats a Jimena de la Frontera, a Cadis, s'estan preparant per començar. Hauran de sobreviure en una granja i superar diferents reptes per aconseguir menjar o electricitat.

Entre tots els concursants hi ha Gloria Camila. La noia afronta aquest nou repte televisiu amb moltes ganes i il·lusió. Però, després d'això, podria trobar-se un obstacle  força perjudicial per al seu concurs.

Gloria Camila sap que té l'enemic a prop

Durant les últimes hores s'ha fet públic que Ana María Aldón, la madrastra de Gloria Camila, ha fitxat com a comentarista de l'espai. Per tant, les dues dones més importants avui del torero José Ortega Cano tornaran a enfrontar-se de cara als focus.

Ja hem pogut veure en els darrers mesos totes les disputes que hi ha hagut dins de la família. Han dit coses l'una de l'altra a platós de televisió, i han sortit a les portades de revista retraient-se de tot.

Fotomuntatge d'Ana María Aldón i Gloria Camila.
Gloria Camila no sap que la seva madrastra estarà al plató | CatalunyaDiari

La intenció de Gloria Camila era poder fer un parèntesi entre tots els problemes familiars que l'envolten. Per tant, el seu objectiu de separar-se uns mesos del seu pare i de la seva madrastra serà impossible.

Cara a cara

Tot i que fa mesos que no parlen cara a cara, la cadena fa setmanes que intenta ajuntar-les en algun plató de televisió o espai televisiu. Tot i que al principi no es veuran les cares, és molt probable que quan Gloria Camila torni del concurs, s'hi hagi d'enfrontar a plató.

En una de les declaracions en exclusiva que ha donat Gloria Camila, ha assegurat que «em sembla molt fort que parli així del seu marit». I destacava que ella mai no parlaria tan malament d'una persona que l'ha cuidat i que  li ha donat tot el que tenia a les seves mans.

Fotomuntatge de Gloria Camila Ortega i Ana María Aldón
Gloria Camila llança la pulla definitiva a Ana María Aldón i al seu pare | Telecinco

Així, els camins de totes dues es tornen a creuar. Gloria Camila va decidir deixar de parlar-ne en el moment en què Gema Aldón va anar al plató del Deluxe. En aquell espai Aldón va destapar un missatge que Gloria Camila li va enviar, anomenant-la, entre altres coses «poca vergonya».

 

Ortega Cano, protegit per qui més estima Gloria Camila

També s'ha fet públic per la mateixa protagonista que el matrimoni està distanciat, «no parlo amb ell, no dormim junts». Ana María Aldón va revelar que «m'he sentit la dona més humiliada del món», deixant el seu marit molt malparat.

De totes maneres, Gloria Camila ha demanat al seu suport més fort que el protegeixi. Així mateix ho va publicar a les seves xarxes socials. Gloria Camila li ha demanat a la seva parella que tingui cura i protegeixi el seu pare, per tot el que pugui passar.

▶️ Vídeo del dia

El que més tem Gloria Camila és que, mentre ella està incomunicada al reality, Ana María Aldón faci un pas endavant i es divorciï definitivament d'Ortega Cano. El seu pare ja ho està passant prou malament per rebre aquesta patacada sense que la seva filla, el seu millor suport, estigui al seu costat.

Per això,  Gloria Camila vol garantir que el pare estarà acompanyat i protegit. També cal destacar que el germà de Gloria Camila no pot donar suport al seu pare de la mateixa manera, ja que té certs problemes i està tractant la seva salut mental.