Primer pla de Gloria Camila amb el rostre seriós

Gloria Camila trenca la relació després de descobrir l'embaràs

Gloria Camila ha pres una decisió que marcarà la vida

Gloria Camila fa molt de temps que treballa als platós de televisió, però encara no ha après la lliçó. Segons el programa Socialité, ha trencat la seva relació amb la seva madrastra, dona del seu pare, perquè no aprova els seus últims moviments. Aquesta informació coincideix amb el presumpte embaràs de la dissenyadora, un tema que continua sent un misteri.

Gloria Camila coneix millor que ningú com funciona el món del cor i coneix els rumors que circulen sobre la parella del seu pare. A Telecinco asseguren que el matrimoni ha superat la crisi i que la col·laboradora de Viva la Vida s'hauria plantejat tenir un altre nen. Un testimoni va parlar amb Socialité i va assegurar que semblaven «dos adolescents» i que tenien molts plans de futur.

Fotomuntatge de Gloria Camila Ortega i Ana María Aldón
Gloria Camila i la dona d'Ortega Cano han agafat camins diferents | Telecinco

Gloria treballa de tertuliana a Ya son las ocho, però no ha donat declaracions sobre això perquè sap que no tindrà un nou germà. La seva madrastra estaria disposada, però pensa que la seva edat podria ser un inconvenient i no fa el pas final. Tot i això, la notícia ja està circulant per totes les redaccions i la filla del seu marit no veu amb bons ulls tanta exposició.

Gloria Camila, segons el programa que presenta María Patiño, ha arribat al límit i ha decidit acabar la cordialitat amb Aldón. Suposadament prefereix no coincidir amb ella, per això aquestes vacances de Setmana Santa ha arribat a la casa familiar quan Ana havia marxat. Aquest enfrontament ha desesperat José Ortega Cano, la gran víctima de la situació.

La colombiana tampoc no ho està passant bé i així ho ha manifestat en una entrevista que ha concedit a Pronto. «A mi m'afecten força les coses perquè soc una persona altament sensible, malgrat que segur que ho posen en dubte». Segons explica, el seu pare intenta mediar, però hi ha vegades que la situació és insostenible perquè estan al punt de mira.

Gloria Camila explica la seva versió: «No s'ha posicionat»

Gloria Camila és conscient que la seva família està molt afectada perquè Ana s'ha enfrontat a Conchi Ortega, germana del torero. Ella li ha exigit al seu marit que prengui posició perquè suposadament fa molt de temps que té mala relació amb la seva cunyada. Això hauria provocat un problema al matrimoni que han sabut solucionar a temps.

Primer pla de Gloria Camila.
Gloria Camila és col·laboradora a Telecinco | GTRES

«Jo crec que no s'ha posicionat, simplement ha intentat solucionar les coses i deixar clar que la seva dona és Ana i que també l'afecta. És el seu dia a dia, la persona amb qui comparteix la seva vida perquè els altres som a casa nostra», explica la jove. Aquestes paraules han tingut molta repercussió, ja que hi ha qui considera que no són del tot sincera.

▶️ Antonio David Flores se presenta por sorpresa en las instalaciones de Mediaset

Al programa Socialité asseguren que la filla de Rocío Jurado està molesta amb el comportament de la parella del seu pare. Ella hauria generat un distanciament entre José i Conchi, dos germans que sempre han estat junts. Caldrà esperar un temps per veure si la família se sent a parlar per solucionar tots els conflictes que tenen pendents.

Gloria Camila se sincera: «Vull explotar»

Gloria està molt exposada i ha de donar explicacions del que passa a la seva família, com per exemple del futur embaràs d'Aldón. La protagonista no ha confirmat la notícia, però la tertuliana de Ya son las ocho sí que ha de parlar del tema. A la revista Pronto ha explicat com se sentia davant d'aquestes situacions i les seves declaracions són impactants.

Gloria Camila i José Fernando Ortega
Gloria Camila està molt dolguda | Instagram

«És força dur i a més les crítiques o no controlar les situacions de vegades em porta a pensar que estic farta de tot i que vull explotar». La col·laboradora s'ha guanyat el respecte de la premsa del cor, ja que ha entès que els reporters no en tenen la culpa. Sempre intenta respondre totes les preguntes, malgrat que ho fa amb una cura extrema.