Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Fotomuntatge de Rocío Carrasco i David Flores

La gran preocupació de Rocío Carrasco: David Flores, damnificat per un altre escàndol

El noi està patint molt per la separació d'Olga Moreno i Antonio David Flores

Si hi ha una persona que ha esdevingut la principal víctima del conflicte entre Rocío Carrasco i la família Flores, aquest és el seu fill, David.

Tot i que el jove i la seva mare no tenen relació des del 2016, és evident que Carrasco el troba molt a faltar. De fet, s'emociona cada cop que li toquen el tema del seu nen.

I a això s'hi afegeix que la filla de 'la més gran' ha de suportar que David es vegi embolicat en un nou escàndol per culpa del seu pare. Cosa que l'està fent patir molt.

La notícia de la suposada separació d'Antonio David i Olga Moreno ha deixat molt tocada la família, però sobretot els fills de la parella.

David Flores en un primer pla
David Flores està patint molt| GTRES

David, que adora Olga, sembla que ho està passant molt malament amb tota aquesta situació. Una història que es repeteix.

Recordem que, tal com explicava Rociíto a la seva docusèrie, David es va veure immers en tota la guerra mediàtica que ella sosté amb el seu ex. I va acabar sent manipulat pel pare i la germana.

I, tot i que estava convidat al casament de Carrasco amb Fidel Albiac, finalment no li van deixar assistir-hi. Des d'aleshores, mare i fill no s'han tornat a veure.

Rocío Carrasco amb el rostre seriós i la mirada perduda a l'horitzó
Rocío Carrasco està preocupada pel seu fill | GTRES

Almenys, fins que va tenir lloc el suposat retrobament als Jutjats, quan Olga va assegurar que Rocío s'havia negat a saludar el nen.

«De veritat que no saludaràs el teu fill?», assegura que li va dir. Una frase que Rocío ha desmentit totalment.

Segons ella, era Olga la que va impedir que David se li acostés, i va dir al documental: «No té cony de dir-me això a la cara».

I la història no s'acaba aquí, ja que després de l'emissió de la docusèrie, Antonio David va aconseguir que el seu fill se sumés a la demanda que havia interposat contra la seva mare. Tot amb la intenció de reclamar-li la pensió alimentària que suposadament no li pagava des del 2018.

Rocío Carrasco està molt preocupada pel seu fill

Recordem que David és una persona dependent a causa de la malaltia que pateix. Per tant, són els pares els que han de gestionar totes les seves despeses i necessitats.

Una nova manera d'utilitzar el jove per a colpejar Rociíto on més mal li fa. Ara, després de les últimes notícies sobre Olga i Antonio David, la preocupació de Carrasco ha augmentat.

La dona de Fidel Albiac està veient patir el seu fill per un nou escàndol provocat pel seu pare, cosa que no pot consentir. No obstant això, no és a les seves mans, sinó a les de la justícia, proporcionar-li motius suficients per a recuperar tant David com Rocío Flores.

Antonio David Flores i Olga Moreno durant el casament de José Ortega Cano i Ana María Aldón
Antonio David i Olga Moreno han viscut uns mesos complicats | GTRES

Només podrà acreditar que té raó demostrant que diu la veritat als jutjats, ja que de moment sembla que els seus fills segueixen negant-se a apropar postures amb ella.

Com que són majors d'edat, ningú els pot forçar a acostar-se a la seva mare. I a hores d'ara, és molt poc probable que passi, tot i que Rociíto no ha perdut l'esperança.

Centrada en l'enregistrament de la segona part de la seva docusèrie, la filla de la Jurado contempla el declivi de l'home que, assegura, li ha destruït la vida.

Cosa que feia més de vint anys que esperava amb ànsia i que sembla que el destí l'hagi ajudat a aconseguir amb una jugada mestra.

Si bé la docusèrie va sembrar la llavor de la discòrdia i va descobrir la pitjor cara de l'excol·laborador de 'Sálvame', aquest nou escàndol de xantatge, infidelitats i traïcions promet deixar cua per a estona.