Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Alejandro Nieto

Greus acusacions contra Alejandro Nieto després de guanyar 'Supervivientes'

Alguns dels seguidors del programa no el volen ni veure

Alejandro Nieto s'ha convertit en el clar guanyador de Supervivientes 2022. El jove, que va fer els seus primers passos a Gran Hermano VIP 4, es va donar a conèixer més per la seva participació en un 'reality show' molt destacat de la cadena.

Així és, La isla de las tentaciones va ser on el gadità va triomfar i va fer parlar de la seva relació amb Tania Medina, la seva parella. Tot i això, gràcies a la seva presència en el format presentat per Sandra Barneda, el va portar a la possibilitat de poder concursar a l'exitós programa.

Per descomptat, la seva victòria ha generat opinions de tota mena. Mentre que uns diuen que ha estat totalment merescut, com Jorge Javier Vázquez, altres diuen que ha estat 'tongo'. Com any rere any, no pot faltar que hi surtin alguns fans a dir que no es podia votar a través de l'aplicació.

Tot i això, Alejandro Nieto ha estat el gran afortunat d'emportar-se els 200 mil euros, un premi que gairebé s'emporta Marta Peñate, que ha quedat en segon lloc. Tanmateix, encara que està vivint un gran moment, ha d'afrontar el dur testimoni que ha ofert una persona molt propera a ell.

Foto promocional d'Alejandro Nieto a 'Supervivientes'.
Després d'un duel final molt disputat amb Marta Peñate, Nieto es va proclamar guanyador | Telecinco

Després de sortir de Supervivientes, Alejandro Nieto ha d'enfrontar-se a una polèmica

Sense cap dubte, Alejandro Nieto va viure un dels millors moments de la seva vida. Sí, perquè no només va poder convertir-se en el gran guanyador de la nit, sinó que també, per fi, es va retrobar amb la seva xicota, Tania Medina, qui també va participar en aquesta edició.

La canària, instants abans de la gala final de Supervivientes, dedicava un emotiu text a la seva parella. «Et desitjo tot el que és bonic aquesta nit, amor meu. T'admiro com a persona, per la teva gran evolució», començava dient.

«Agraeixo a la vida per deixar-me passar el meu temps amb una persona com tu. Un home noble, de cor pur i molt afectuós amb els seus. Aquesta nit si guanyes, guanyes per dos, el premi per complir moltes de les teves metes i una dona que et vol fer feliç la resta de la seva vida», tancava.

Imatge de Tania Medina i Alejandro Nieto a Supervivientes 2022
La parella fa dos anys que estan junts | Mediaset

Tot i això, aquesta felicitat del gadità s'haurà esfumat després de veure la intervenció de Míriam González, la seva exparella i mare del seu fill, a Sálvame. La noia va trencar el silenci el passat 12 de juliol i va confessar que la imatge televisiva d'Alejandro Nieto «no és real».

Així doncs, no hi ha dubte que les paraules de qui va ser parella del guanyador de Supervivientes 2022 durant deu anys han provocat un veritable escàndol. «És un masclista, a mi m'ha tractat molt malament», començava dient.

Segons Miriam, el noi de Tania Medina ha tingut actituds masclistes amb ella, tant que fins i tot ella se sentia «desvalorada i humiliada». A més a més, va relatar un episodi summament demolidor que va viure amb ell.

«M'ha deixat en evidència en llocs públics. S'ha posat amb el cotxe al mig de la carretera perquè no anés a treballar. M'ha perseguit, m'ha cridat, fins a donar-li un cop a la porta del cotxe», explicava.

Així mateix, va admetre que el seu veritable ésser va sortir a la llum en algunes ocasions durant el concurs. «L'actitud d'agressivitat que ha mostrat amb Kiko Matamoros també l'ha mostrat amb mi», opinava.

Alejandro Nieto és al punt de mira

Sens dubte, Alejandro Nieto ha rebut un cop dur en la seva vida quan menys s'ho esperava. Lluny d'acabar amb el seu testimoni, Miriam també va voler aclarir que li havia estat infidel en nombrosos moments.

«Vaig contactar amb una noia que em va confessar que havia tingut alguna cosa amb Alejandro mentre estàvem junts», relatava. A més, també ha comentat que sempre el perdonava per les «condicions en què plorava» a suplicar el seu perdó.

«Ha arribat algun punt que ha vingut plorant-me que jo he arribat fins a fer una denúncia per assetjament», revelava. A tall de resum, la jove confessava que el seu ex «té el do de manipular», de manera que li era molt difícil acabar la relació amb ell.

D'altra banda, Miriam no ha estat l'única a carregar públicament contra Alejandro Nieto, sinó que també alguns dels detractors del gadità han denunciat els seus actes masclistes a les xarxes socials.

Sens dubte, el guanyador d'aquesta edició de Supervivientes s'haurà d'enfrontar a les declaracions que va fer la seva ex al seu dia. Així mateix, ara haurà de bregar amb els comentaris ofensius que està rebent.