Pla general de Guillermo Fesser

Guillermo Fesser, enfonsat: «Ha mort»

El periodista i humorista ha acomiadat la seva germana Maite amb un emotiu missatge

El periodista i humorista Guillermo Fesser ha anunciat a les xarxes socials la mort de la seva germana Maite. «Avui, la meva dolça germana Maite ha marxat, segons va confessar sense donar-li gaire importància», ha comunicat. Segons ha revelat, li va dir «pintaré de colors l'eternitat».

Maite, germana de Guillermo Fesser, ha mort a l'edat de 60 anys a causa d'una malaltia. «La recordarem per l'enorme afecte que ens va regalar durant els 60 anys que en vam gaudir», ha expressat. També «pel seu immens talent d´artista traspassat als seus dos fills», ha afegit.

Guillermo Fesser Pérez de Petinto, que ara té 62 anys, estava molt unit a la seva germana dos anys menor que ell. Aquest periodista espanyol es va donar a conèixer com una de les dues meitats del duet Gomaespuma, amb Juan Luis Cano. Actualment és conegut per la seva vinculació amb El Intermedio.

Moments durs per al periodista

El col·laborador del programa que presenta El Gran Wyoming ha compartit a les xarxes un emotiu missatge per la pèrdua de la seva germana. Les seves paraules acompanyen una fotografia de Maite, que posa somrient al mig d'un gran llenç de colors. Així és com en Guillermo ha volgut recordar-la.

Les reaccions no s'han fet esperar i desenes dels seus seguidors han volgut traslladar el condol a l'humorista. També els seus companys, com a Máximo Pradera, Itziar Castro o Sandra Sabatés, li han mostrat el seu afecte. A més a més, Fesser ha rebut la calor de personalitats de la cultura i l'entreteniment.

Fotomuntatge de Maite i Guillermo Fesser
Maite i Guillermo estaven molt units | Catalunya Diari

En un dels comentaris, Isabel Calvo recorda la figura de la difunta dona. «Maite era de les professores que deixen empremta, de les que te'n recordes encara que hagin passat 30 anys. De les que et deixen empremta i esperen que facin classe als teus fills, però se n'ha anat abans d'hora», va comentar.

«No tinc paraules per descriure com era Maite, brillava per on passava i feia que la resta brilléssim», es pot llegir en un altre comentari. I segueix, «el seu somriure infinit i les seves bones paraules per a tothom juntament amb el seu humor feien que els dies fossin més fàcils i bonics per a tothom».

Dur cop per a la família

Maite Fesser era dissenyadora i professora, i moltes persones estan recordant l'empremta que va deixar com a docent. «Una artista de cap a peus i una professora com la copa d'un pi. Adorava les classes, tan boges i divertides com ella», comentava un dels seus alumnes.

▶️ Las 3 mujeres de Carlos Marín (Il Divo) en guerra por la herencia tras su muerte

La mort de Maite ha estat un cop molt dur per a la seva família, sobretot per al seu germà Guillermo i la seva mare María. Els Fesser són una família molt unida, com vam poder comprovar fa tot just uns dies quan la mare de l'humorista es va colar en una connexió en directe a La Sexta.

Fesser estava comentant l'última hora des dels Estats Units, a l'última connexió de la temporada per a El Intermedio. La seva mare María, de 99 anys, va ser la convidada especial d'aquesta connexió. «Estàs molt més maco sense ulleres», comentava la dona gran de forma entranyable.

Nova vida als Estats Units

Guillermo Fesser va fundar amb Juan Luis Cano el duet Gomaespuma, que va tenir un gran èxit al nostre país. Van començar a les ones de M80 Radio i després van fer el salt a Onda Cero, estant en antena des del 1995 al 2007. Junts es van convertir en dos dels còmics més famosos del país.

Són recordats pels seus gags i les seves imitacions, en un repertori de varietats que es va coronar a la cúspide de l'entreteniment. Després de la seva dissolució van prendre camins diferents, i Fesser es va traslladar als Estats Units amb la seva dona. Ara hi viu amb la seva família, en un poble a prop de Nova York.

Actualment col·labora amb el programa de Carlos Alsina a Onda Cero i és una de les cares conegudes d'El Intermedio. A més a més, segueix portant la 'Fundació Gomaespuma' juntament amb Piluca Losantos i, a través d'ella, recapten fons per finançar projectes als països necessitats.