Gustavo González mirant a càmera somrient i vestint una americana rosa

Gustavo González, enfonsat: «Va ser pare amb 8 anys perquè l'avi era alcohòlic»

No ha pogut evitar les llàgrimes a l'hora de parlar del seu pare

Gustavo González és un dels col·laboradors habituals de 'Sálvame'. En el mateix plató del programa ha viscut situacions de tota mena com, per exemple, reconèixer difícils episodis del seu passat.

No obstant això, cap ha sigut tan dur com el que va viure aquesta setmana passada. En concret, va afirmar que estava trencat perquè el seu pare havia mort. I ho havia fet amb 93 anys i una vida realment complicada a la seva esquena.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Gustavo González confirma la seva dolorosa pèrdua

Divendres passat es rumorejava que el progenitor de González havia mort. Per aquest motiu, res més començar 'Sálvame', ell va voler acabar amb les enraonies, reconeixent que era cert.

Visiblement cansat i emocionat es va mostrar el fotògraf quan va confirmar la tràgica pèrdua. Així, va exposar: «Vinc sense dormir i no volia explicar-ho, però m'estan trucant companys i ha transcendit. Aquesta nit vaig tenir el plaer d'acompanyar al meu pare en l'últim tram de la seva vida».

«A les 05:30, agafat de la mà, se'n va anar. Em va deixar tranquil que marxés sense patiment i serè. Crec que acompanyar els nostres éssers estimats és una lliçó de vida», explicava.

A això va afegir entre llàgrimes: «Ja estava gran i tenia un deteriorament cognitiu avançat. Afortunadament, ens van donar als fills l'oportunitat d'acomiadar-nos d'ell abans que el tranquil·litzessin. Jo vaig triar estar amb ell i per a mi va ser molt bonic, ha estat gratificant».

«Jo estava preparat per a això. Ha estat una nit bonica per a mi tot i que sé que potser és complicat entendre-ho».

Gustavo González relata la dura vida del seu pare

En aquesta ostentació de sinceritat i dolor, no va dubtar a explicar detalls de la complicada vida del difunt. «Va néixer el 1928 i amb 8 anys ja era un home perquè el seu pare, era alcohòlic. Havia de treballar i sempre l'he conegut així, treballant», exposava.

«Es va perdre la seva infància i després als seus fills, però no als seus nets. Ha estat un bon pare i un avi meravellós. Vam ser nou germans i ell treballava de sol a sol, però no tinc res a retreure-li i li ho he dit moltes vegades».

En aquest punt va tornar a incidir que el paper de l'ancià amb els seus nets ha estat fascinant. «Veient-lo amb ells m'ha enamorat més. La pena és que a la meva filla petita, no l'ha pogut gaudir, per la Covid-19 i pel seu deteriorament cognitiu».

De la mateixa manera, va explicar que un fet que havia provocat l''esfondrament' de l'home en els darrers anys va ser la pèrdua d'un dels seus fills.

«La mort del meu germà el va enfonsar totalment. Ja tenia diagnosticada la demència, però ell, a mode d'autoprotecció, va endinsar-s'hi més per no ser-ne conscient».

Finalment, Gustavo va manifestar: «Sabeu que soc molt descregut, però li ho vaig dir en els últims moments. Li vaig dir que tant de bo hi hagi alguna cosa i pugui estar amb la meva mare i amb el seu fill».

S'acomiada del seu familiar també en xarxes

González no només va tenir paraules boniques per al seu pare a 'Sálvame', també les ha tingut en xarxes socials. I és que no ha dubtat a compartir un sentit homenatge i comiat a aquell a Instagram.

Ha pujat diverses fotografies al costat d'ell, que les ha acompanyat d'aquest text: «Estimadíssim 'papi', el meu grassonet. Va ser bonic acompanyar-te en aquest últim tram. Vas marxar tranquil, serè, sense patiment».

«El meu estimadíssim Jose, el teu fill, ens va ajudar i tant de bo estiguis amb ell i amb la 'mami'. Bon viatge i que la terra et sigui lleu. Us estimo eternament».

Aquesta publicació ha fet que els seus seguidors li donin el seu condol i li mostrin el seu afecte. Però també Maria Lapiedra, la seva noia, i molts companys. Ens estem referint a Alonso Caparrós, Kike Calleja, María Patiño o Chelo García Cortés, entre altres.