Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Alguns col·laboradors al plató de 'Sálvame'

Una nova infidelitat sacseja Telecinco: «Em fa fàstic sentir-ho»

Un col·laborador de 'Sálvame' ha descobert que la seva parella l'ha enganyat

En els darrers mesos, Telecinco ha estat en el punt de mira per les infidelitats protagonitzades pels seus col·laboradors o excol·laboradors. Així, s'ha assenyalat diverses vegades Antonio David, separat recentment d'Olga Moreno. A més, s'ha revelat que Alba Carrillo hauria estat infidel al que era el seu xicot amb una persona de la cadena.

Doncs bé, la cadena de Mediaset torna a estar marcada per una situació similar. I és que Gustavo González, membre de 'Sálvame', ha descobert en directe que la seva parella, María Lapiedra, l'ha enganyat.

Gustavo González descobreix la mentida de María Lapiedra

La tarda de dijous no va ser gens fàcil per a Gustavo González. El fotògraf va assabentar-se que la seva parella havia estat mentint-li. En concret, va saber que ella, que havia treballat al món del porno i dels balls eròtics, ha estat negociant per continuar fent striptease d'amagat seu.

El programa va tenir accés a un correu electrònic que uns nois li havien enviat a la María Lapiedra demanant pressupost per actuar en un comiat de solter. És més, també en va mostrar la resposta, que va deixar molt clar que estava disposada a fer aquesta feina.

La seva resposta era clar: «I tant que podria ser». «Podria estar una hora, així també prenem alguna cosa tots junts. Es paga una part per avançat amb la reserva i quan ens veiem la resta», afegia Lapiedra.

Després de veure totes aquestes proves, González no va poder amagar la seva absoluta desolació. «Sincerament, em fan venir ganes de plorar. Això ho hem parlat i per mi és una decepció molt gran», va dir.

«Em sembla una deslleialtat. Jo ja vaig dir fa temps que ho podia fer, però sense mi. Que estigui donant el vistiplau suposa evidentment que m'ho ha amagat i ho pretenia amagar», assegurava. Així mateix, va afegir que «no hi ha gaire cosa a explicar, la veritat. Estic molt trist».

«Jo soc una persona força humil i n'estic molt orgullós. Jo em vaig guanyar la vida com a pintor per pagar-me la carrera i em segueixo buscant la vida. Es pot ser molt feliç amb pocs diners i sense aquest tipus de feines que poden ser 'fàcils' i que són difícils», reflexionava.

De la mateixa manera, va exposar que «són uns diners que no tenen res a veure amb la meva vida i com pretenc portar la meva vida. Per mi, és una decepció molt gran i una punyalada que no us podeu ni imaginar. Tinc l'ànima trencada, estic destrossat».

Gustavo González es trenca davant l'engany de María Lapiedra

'Sálvame' va voler donar tota la informació que tenia a González i per això es va emetre un vídeo on es recollien les peticions de la seva parella als nois que volien contractar-la.

Així, ella, que hauria d'anar vestida d'infermera, els demanava 1.500 euros. D'aquests, 1.000 euros els havia de rebre en el moment de fer la reserva, mentre que la resta s'havien de pagar el dia de l'actuació.

Davant aquestes dades, el fotògraf es va mostrar trencat i molest. Per això va manifestar que «em fa fàstic sentir parlar de xifres. Tant me fa que siguin 1.500 que 8.000 euros».

«És terrible. El que em sembla repugnant és que ella estigui maquinant aquesta possibilitat. Això el que fa és sembrar desconfiança», va assenyalar Gustavo González.

Els seus companys van voler saber si el que havia passat seria causa de ruptura en la parella, però no va voler dir res al respecte. En aquest sentit, va deixar clar que volia parlar cara a cara amb María Lapiedra.

El que sí que va exposar és la seva sorpresa perquè ella no hagués tingut el detall d'enviar-li un missatge o de trucar-lo després de revelar-se la informació.