Rocío i David Flores abraçats

«No sé si és nen o nena»: Nou membre a la família de David Flores Carrasco

En ple caos familiar, un nou membre ha arribat al clan dels Flores Moreno

David Flores Carrasco està absolutament sobrepassat amb la situació que viu la seva família. La separació del seu pare i d'Olga Moreno ha suposat un complicat moment al clan. Al sotrac de la separació, cal sumar que tots ells estan constanment al focus mediàtic per la quantitat d'informacions i rumors que van apareixent.

Per tot això ho estan passant malament, però sembla que ara han tingut una alegria. Sí, la família ha incorporat un nou i divertit membre. Rocío Flores ha estat l'encarregada de donar la notícia, anunciant que té una mascota virtual: un Tamagotchi. Aquest és una mena de 'ser' electrònic, amb forma d'ou, al qual cal cuidar, alimentar, rentar i fins i tot aconseguir que es diverteixi.

David Flores Carrasco coneix el nou integrant de la família

David Flores ha pogut descobrir en persona la sorpresa que ha donat la seva germana a tothom. Així, ha pogut veure 'in situ' la nova criatura del clan. I la resta l'hem pogut conèixer a través de les 'stories' del compte d'Instagram de Rocío Flores.

Ella ha optat per compartir diversos vídeos de la seva singular mascota, que ara torna a estar de moda. Diem torna perquè va ser a la dècada dels anys 90 quan hi va haver una veritable 'febre' pels Tamagotchi i tothom en tenia un.

Doncs bé, la noia ara n'ha aconseguit un i no ha dubtat a fer una presentació als seus seguidors. Així, sostenint-lo al palmell de la mà, ha dit: «Teniu un nou nebot virtual».

Tot seguit, ha revelat que té un important dilema amb ell. Rocío Flores ha dit que «he estat llegint les instruccions, però no me'n recordo perquè fa molt de temps que no en tinc un. No sé si és nen o nena i llavors no li puc posar nom».

Aquest, però, no és l'únic 'problema' a què s'enfronta amb la criatura virtual esmentada. Així, ha reconegut que «que no sé com ensenyar-li disciplina i com renyar-lo».

Ràpidament ha solucionat tots aquests dubtes perquè alguns dels seus fans no han dubtat a explicar-li diferents claus i trucs sobre això. Igualment, els ha volgut explicar com va amb les seves cures: «S'ha fet caca i l'he netejat. L'he banyat i li he donat menjar, així que està content».

Rocío Flores ha 'enganyat' el seu pare

Segons els seus comentaris i imatges, sembla que la germana gran de David Flores està encantada amb la seva nova mascota. Fins i tot s'ha atrevit a confessar que ha fet una broma al seu pare amb el dispositiu.

Així ha explicat que «no us podeu imaginar la cara que ha posat el meu pare quan li he dit que arribava un nou membre a la família. Ho hauria d'haver gravat perquè ha estat un gran moment».

Segons el relat de Rocío Flores, és molt possible que l'excol·laborador de televisió hagi pensat que seria avi. Cosa que no seria estranya tenint en compte que Rocío sempre ha manifestat que vol ser mare jove.

Tot i això, ha estat tot una broma i Antonio David haurà respirat tranquil. Això sí, la seva primogènita ja li ha deixat clar que s'haurà d'encarregar també de cuidar la mascota. «L'has de banyar tu, papa», li ha dit.

Amb aquesta simpàtica història, Rocío Flores ha mostrat públicament que, malgrat tot el que estan patint, també troben moments per riure.