Muntatge de María Teresa Campos i Gustavo

Gustavo, l'home que li ha robat el cor a María Teresa Campos

María Teresa Campos ha fet el pas de posar amb ell en una revista

María Teresa Campos va patir molt amb la seva ruptura amb Edmundo Arrocet. I des de llavors té el seu cor ocupat per les seves filles, els seus nets i la seva família. Però hi ha una altra persona més que està en ell i que s'anomena Gustavo.

 

Ell és un home que treballa com a xòfer de la periodista, però ha passat a ser molt més per a ella. És algú imprescindible a la seva vida, és gairebé com el fill que no ha tingut. Per aquest motiu, ara ha volgut donar-lo a conèixer a tothom posant-lo al seu costat en una revista de la premsa rosa.

María Teresa Campos ens presenta a Gustavo

La mare de Terelu ja fa gairebé 30 anys que va contractar-lo com a xòfer. Des de llavors ell ha estat al seu costat i ha passat a ser més que un empleat. Ara és considerat un més de la família.

Per aquesta raó, la malaguenya ha decidit presentar-lo públicament per reconèixer el paper que juga a la seva vida. I ho ha fet compartint amb ell portada a la revista Semana. En aquesta apareixen junts i en un gest molt afectuós.

A l'entrevista que acompanya el reportatge, ha reconegut obertament que l'home, del qual destaca la seva discreció i fidelitat, l'acompanya a la seva rutina. És més, ha afirmat que «em cuida i em protegeix. És les meves mans i els meus peus».

Tan essencial és per a María Teresa, que ha exposat amb claredat: «És el fill que mai vaig tenir». Un sentiment molt especial que és compartit per ell, ja que ha dit: «Ella és per a mi com una segona mare».

María Teresa Campos i Gustavo passejant
María Teresa Campos rep un gran suport de Gustavo Guillermo i l'ajuda en la seva vida diària | GTRES

De la mateixa manera, la periodista no ha dubtat a explicar el perquè aquest reportatge. Ho ha fet dient: «M'agradaria que la gent el conegués i l'apreciés tant com jo».

I les que ja l'estimen molt són les filles de la veterana presentadora. Així, Carmen Borrego en una entrevista recent va exposar: «És el xòfer de la meva mare, però és el seu fill i el nostre germà». Al que va afegir: «La coneix millor que nosaltres, amb ell riu, plora, pateix...».

María Teresa Campos, agraïda a Gustavo

L'àvia d'Alejandra Rubio està encantada per l'ajuda i l'afecte que li dona cada dia el seu xòfer. A més, està agraïda per dues coses fonamentalment.

En primer lloc, perquè es va poder descobrir que estava patint un ictus i va ser traslladada immediatament a l'hospital. Això va passar el 2017 quan, com Teresa va explicar, «vaig fer una campanya contra l'ictus i ell es va adonar que jo tenia una de les coses. I això és el que ha fet que avui sigui aquí com si no hagués passat res».

Primer pla de María Teresa Campos amb mascareta
Gràcies al seu xòfer, l'ictus de la matriarca de les Campos va quedar només en un ensurt | GTRES

En segon lloc, perquè, a més de les seves filles, va ser el màxim defensor de la matriarca de les Campos després de la seva ruptura amb Edmundo. El conductor, que mai no havia parlat per als mitjans, va decidir trencar el seu silenci públic per defensar la seva 'cap'. Ho va fer exposant: «Teresa no pot quedar com una mentidera, el mentider és Arrocet».

Fins i tot va acusar l'humorista de ser «un professional de l'amor i de la llàgrima, un actor de melodrama, però no és creïble». Així mateix, va exposar que la malaguenya havia estat molt enamorada i que el xilè va voler fer públic el festeig de forma ràpida. Pel que sembla, per començar a fer-ne negoci perquè «no tenia ni un duro, totes les seves targetes estaven bloquejades».

▶️ María Teresa Campos abandona a su nieta en su día más especial