Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla lateral de Bernardo Pantoja

L'herència de Bernardo Pantoja provoca una polèmica sense precedents

Els enfrontaments continuen dins la família de Bernardo Pantoja

La mort de Bernardo Pantoja ha fet que la seva família ara visqui un dol absolut i dividit. D'una banda, el clan Pantoja i de l'altra, la vídua de Bernardo, la seva dona des de fa 20 anys, Junco. Tot i que la 'bailaora' d'origen japonès sempre ha estat en un discret segon pla.

A l'enterrament hi va haver desmais, agressions i informacions del tot confuses, i la polèmica va estar molt present al comiat al pare d'Anabel Pantoja. Totes aquestes circumstàncies van impedir que la família visqués el seu dolor amb tranquil·litat i recolliment en un moment com aquest.

Primer pla de Junco, la dona de Bernardo Pantoja.
El comiat de Bernardo Pantoja va estar marcat per les polèmiques. | GTRES
 

Segons ha explicat a SálvameBelén Esteban, amiga d'Anabel, ella i Junco van tenir una conversa el dia que es van acomiadar de Bernardo. Anabel li va dir: «Junco, tu no has de tenir cap problema, a tu et queda una pensió de viduïtat, si tens algun problema, truco a la meva gestora i t'ho arregla».

D'aquesta manera, segons Belén Esteban, Anabel tranquil·litzaria la vídua del seu pare per la situació en què s'ha quedat després de la mort de Bernardo. «No et preocupis, Junco, estaré amb tu», afegia Anabel. Junco va respondre amb un «D'acord, Anabel, gràcies, gràcies».

Les declaracions de la vídua de Bernardo Pantoja

Tot i això, José Antonio León, que ha entrevistat fa poc Junco, dona alguns detalls de la conversa que ha tingut amb ella. «Li vaig fer 22 preguntes i va contestar a tot». Segons el periodista, ningú no la va fer fora de l'habitació en els últims moments de vida del seu marit, però sí que la «van convidar a marxar perquè estava molt nerviosa».

Afegeix León un titular: «Algú li va dir 'D'aquesta casa te'n vas i, quan jo canviï el pany, no t'enduràs ni una agulla'», sense revelar l'autor d'aquestes paraules. Els companys de José Antonio León insinuen que podria ser Isabel Pantoja. I afirmen que tant Anabel com la seva mare han donat el seu lloc a Junco com a vídua de Bernardo.

Per contra, l'actitud d'Isabel Pantoja cap a la vídua del seu germà hauria estat ben diferent. La cantant s'ha hagut d'acomiadar de dos éssers estimats en poc més d'un any: la seva mare el setembre de l'any passat, i ara el seu germà.

Isabel Pantoja
Isabel Pantoja, al bell mig de la polèmica després de la mort del seu germà Bernardo. | GTRES
 

La dissenyadora i la 'bailaora' d'origen japonès sempre ha estat en un discret segon pla. Després de la mort de Bernardo, Junco ha trencat el seu silenci. En l'entrevista d'aquest dimarts s'han pogut conèixer més detalls de la seva visita a l'hospital i l'últim adeu al seu marit. I també on viurà ella ara.

L'habitatge on Junco vivia amb Bernardo és d'Isabel Pantoja, qui, al seu moment, se la va cedir al seu germà perquè visqués amb ella. El pis es va reformar i adaptar per cobrir les necessitats del germà de la cantant. Si ara Pantoja decideix posar a la venda l'immoble, deixaria Junco en una situació molt desfavorable.

Anabel s'acomiada del seu pare a través de les xarxes

Anabel manté una actitud llunyana a la polèmica que aquests dies protagonitza la seva família. S'ha acomiadat del seu pare a Instagram amb una imatge de tots dos. «Em quedo amb el teu sentit de l'humor i amb com eres afectuós amb tothom».

«La teva princesa t'estima i, el dia de demà, si arriba un net, sabrà com era d'increïble el seu avi Bernardo. (...) Ara toca seguir i pensar en tot el que vam viure, gràcies per portar-me al món i per haver pogut ser la teva filla», escriu Anabel.