Sara Carbonero

La picada d'ullet de Sara Carbonero a Nacho Taboada en el seu pitjor moment

Sara Carbonero ha agraït a la seva actual parella tot el suport que li està donant

Bones notícies per a Sara Carbonero i la seva família. La periodista ja ha sortit de l'hospital i és actualment a casa seva. Després d'haver estat durant diversos dies ingressada a l'hospital, ha tornat a casa seva amb tots els seus éssers estimats.

La setmana passada vam conèixer la trista notícia que Sara Carbonero havia estat ingressada després d'haver estat intervinguda d'urgència. Avui, hem sabut que ja es troba en perfectes condicions i que només ha de descansar. I quin millor lloc per fer-ho que la seva llar?

Sara Carbonero ha volgut tranquil·litzar tots els seus fidels seguidors i ha pujat una publicació a la seva xarxa social preferida. Carbonero ha publicat una fotografia a Instagram i ha confirmat ella mateixa que està «molt bé». Tant que ha volgut llançar un missatge d'agraïment a totes aquelles persones que han estat aquests dies al seu costat, i en especial a la seva parella actual.

A les bones i a les males

Tot i que la setmana passada vam saber que Sara Carbonero havia estat intervinguda d'urgència, avui hem conegut que es troba en perfecte estat i sobretot fora de perill. La periodista ha tornat a tornar a casa seva per poder recuperar-se amb els seus.

Ha estat ella mateixa la que ha volgut deixar a través del seu perfil d'Instagram un vídeo en què confirmava que estava «molt bé». A més, ha volgut agrair a tot el seu entorn el suport rebut durant aquests dies tan difícils.

Foto de Sara Carbonero
Sara Carbonero agraeix el suport rebut | Instagram (@SARACARBONERO)

Sara Carbonero ha sentit aquests dies el suport tant dels seus familiars com amics. I no només d'ells, sinó especialment del seu xicot. Nacho ha estat tot un pilar fonamental aquestes setmanes per a la professional, per això la jove ha volgut dedicar-li unes paraules boniques.

«Moltíssimes gràcies a tots els que us heu preocupat, per les innombrables mostres d'afecte. M'aclaparen i alhora m'omplen d'energia per seguir endavant». Amb aquesta declaració, Sara Carbonero es mostrava agraïda de tota la cura rebuda.

Sara Carbonero dedica unes paraules boniques a Nacho

La periodista ha immortalitzat, amb un vídeo a la xarxa social, aquestes primeres sensacions després d'haver estat ingressada. Tot i les paraules esmentades anteriorment, la jove ha confessat que la seva parella «no li ha deixat anar la mà ni un segon». I, que l'«ha fet ser conscient de com n'és de fort l'ésser humà si està envoltat d'amor».

Un text que encara que no tingui una menció especial al seu xicot, tots ens imaginem per a qui va. Ja que el mateix text fa referència a una mà «que et subjecta fort mentre et toca els acords de guitarra de la teva cançó preferida per adormir-te». Tot indica que Sara Carbonero ha tingut una visita de la seva parella a l'hospital.

Fotomuntatge de Sara Carbonero i Nacho Taboada
Sara Carbonero envia un missatge al seu xicot | Catalunya Diari

A més, ha esmentat diversos detalls que són molt significants per a ella. «Una veu que et llegeix el diari cada matí, uns braços ferms que et sostenen per tornar-te a posar dreta. [...] Fer passejades en cercle pels passadissos de l'hospital. Uns nens que t'esperen a casa amb els braços oberts i la pissarra plena de missatges. Unes amigues que agafen el primer avió per portar-te unes flors i un grapat de rialles...».

La importància de la vida

Sara Carbonero s'ha volgut acomiadar en el seu vídeo, fent balanç del que ha viscut aquesta última setmana. Uns mals moments «que ens ubiquen de nou i ens recorden el que és veritablement important de la vida».

«Ens fan una mica més savis i ens ensenyen a viure al dia [...] Confiar, estimar, i recordar que l'afecte és el que és veritablement revolucionari. No sabem mai la batalla que està lliurant cadascun», escrivia la periodista.