Primer pla de Sara Carbonero

Sara Carbonero revela els secrets de la seva dura estança a l'hospital

La periodista confessa l'infern viscut aquesta darrera setmana

Sara Carbonero reapareixia a Instagram aquest dimarts, només 24 hores després d'haver rebut l'alta després d'estar ingressada una setmana a una clínica madrilenya. En un 'post' acompanyat d'un vídeo en què apareix al seient del copilot tornant a casa amb cotxe, s'expressava així feia unes hores.

La 'influencer' sostenia que aquest vídeo el va fer quan la felicitat «no em cabia al pit per tornar a sentir l'aire a la cara i gaudir d'un altre capvespre més». A més, deixava clar que «estic molt bé» després de sortir recentment de la clínica.

«Moltíssimes gràcies a tots els que us heu preocupat per les innombrables mostres d'afecte», ha escrit. «M'aclaparen i m'omplen d'energia per seguir endavant», continuava. Alhora, agraïa la tasca dels metges de la Clínica Universitat de Navarra «per emportar-me en volades i cuidar-me aquests dies».

Sara Carbonero revela que els seus pitjors dies ja han passat

També ha valorat com «la gent de sempre», la seva gent, li ha donat suport en tot moment. S'hi refereix com «aquest grup reduït de persones que no m'ha deixat anar la mà ni un segon».

Sara Carbonero
Sara Carbonero ha trencat el silenci al compte d'Instagram | GTRES

Així mateix, com a melòmana que és l'exdona de Casillas, no s'ha oblidat de la música. «No em vull estendre gaire més, com diu la cançó que m'ha acompanyat i 'salvat' aquests dies de 'tancament', d'aquesta 'Ràbia suau': 'Jo vull ballar'».

D'aquesta setmana tan complicada per a ella i la seva família, en treu alguna cosa. I aquesta és una gran lliçó que s'ha endut.

«Em quedo a més a més amb una frase d'un dels meus metges que serà el meu mantra des d'avui: 'Cada dia té el seu afany'. Que tots aconseguim trobar-lo a les petites coses», ha escrit.

L'emotiu 'post' que destapa l'infern del seu ingrés

La protagonista de la setmana revela que durant aquests dies a l'hospital, «una mà et subjecta fort mentre et toca els acords de guitarra de la teva cançó preferida per adormir-te».

«Una veu et llegeix el diari cada matí, uns braços ferms et sostenen per tornar a posar-te dret i fer passejades en cercle pels passadissos de l'hospital», rememorava.

També es refereix a aquest moment en què «uns nens t'esperen a casa amb els braços oberts i la pissarra plena de missatges. Unes amigues que agafen el primer avió per portar-te unes flors i un grapat de rialles», ha confessat.

Primer pla de Sara Carbonero posant a un 'photocall'
Sara Carbonero està feliç després de sortir de l'hospital | Europa Press

Per tant, després d'aquest nou sotrac, només té paraules d'agraïment per sentir-se tan acompanyada i estimada. «Estic agraïda amb la vida, i amb aquests sots que ens ubiquen de nou. Ens recorden allò veritablement important de la vida, ens fan més savis i ens ensenyen a viure al dia, i a abraçar la incertesa», reflexiona.

A més a més, Sara Carbonero donava un consell a tots aquells que la segueixen a les seves xarxes socials i desitja que la gent «confiï i estimi». També desitja que «siguem amables sempre amb els altres perquè mai sabem la batalla que està lliurant cadascun», ha finalitzat el seu emotiu missatge a les xarxes.

Reaccions a la reflexió de Sara Carbonero després de sortir de l'hospital

Després del seu viral 'post', Sara Carbonero ha rebut tota mena de missatges d'afecte, especialment de famosos com a Carlota Corredera, Carme Chaparro, Paula Echevarría, Ana Milà, Mercedes Milá o Eva González, entre d'altres.

A més, una dona que ha patit tant a la vida, com Ana Obregón, li ha enviat aquest càlid missatge. «Sara, ets un altre exemple dels que lluiten aquesta maleïda batalla donant-nos lliçons de vida cada segon als qui us acompanyem i estimem», ha dit l'actriu.

«No t'envio força, la força és per aixecar pesos. T'hi envio ànim, energia, llum i amor. Seguiràs ballant per molt temps amb l'acord més bonic de la vida: l'amor», concloïa la resposta d'Obregón.