L'herència de Rocío Jurado no és com es pensava: «No m'arriba per viure»

Rocío Carrasco assegura que no viu de l'herència de la seva mare

Rocío Carrasco tornava a sorprendre tots els espectadors de la docu-sèrie 'Rocío, contar la verdad para seguir viva' amb noves revelacions i rigorosa documentació sobre els guanys del seu exmarit, mentre parlava d'ella en les revistes i platós de televisió. L'episodi onze de la vida de la filla de Rocío Jurado va ser un capítol més tècnic que els anteriors, però no per això menys interessant per la fidel audiència de Telecinco.

Durant l'emissió de l'últim episodi, titulat 'Dejándonos la piel', la filla de 'la més gran' ha estat molt transparent, com és habitual, i ha destapat diferents dades sobre tot l'assumpte relacionat amb l'economia i els ingressos d'Antonio David. A més d'aprofundir en aquest tema, també ha volgut deixar clar diversos aspectes sobre l'herència de la seva mare, Rocío Jurado.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

«Necessita treballar per viure Rocío Carrasco?»

La dona de Fidel Albiac s'ha obert per respondre les preguntes que li anava fent la directora de la docu-sèrie, a la qual hem estat escoltant amb una 'veu en off' des del començament del documental. «És la rica hereva dels béns d'una mare que tenia una fortuna? Necessita treballar per viure? És cert que tot el seu patrimoni està nom del seu marit, Fidel Albiac?», són algunes de les preguntes que se li han plantejat la protagonista de la sèrie més mediàtica d'Espanya.

Les respostes que ha ofert Rocío segur que han sorprès més d'un. I és que, segurament al contrari del que es pugui pensar, la filla de Rocío Jurado necessita guanyar diners per fer front a les seves despeses. Tanmateix, la dinerada que va heretar en el seu dia de la seva mare, morta el 2006, no la fa estar exempta de patir problemes econòmics.

«No és veritat que l'herència de la meva mare està a nom de Fidel»

«És 'vox populi' que tinc una qüestió de l'impost de successions que he de pagar. Es va posar un bé per fer front com a aval i és una qüestió que va amb la seva tramitació i s'està solucionant», ha confessat. A més, la dona de Fidel ha aclarit «que l'herència de la meva mare està a nom de Fidel no és veritat. Fidel té les seves coses que han estat adquirides molt abans que la meva mare morís i el que m'ha deixat a mi la meva mare és meu. No pot estar a nom d'una altra persona que no sigui el meu, és clar», ha exposat.

«Arribarà el moment d'explicar com ha sigut realment, però no trigaré vint anys»

«Jo he de treballar i fer coses per viure, és clar. No tinc arbres que tinguin diners», ha recalcat. Pel que fa a l'herència dels seus pares, assegurava que donarà explicacions sobre aquest assumpte d'aquí poc: «Arribarà el moment d'explicar com ha sigut realment, però no trigaré vint anys». Alhora, ha explicat que la seva filla, Rocío Flores, «no té dret a pensió per tenir causes de desheretament pel qual va passar», amb relació a la pallissa que aquesta li va propinar l'estiu de 2012.

Rocío també va parlar sobre més aspectes econòmics en l'episodi onze de la seva docu-sèrie, especialment pel que fa al seu exmarit Antonio David i sobre la manutenció dels seus fills: «Ha viscut vint anys a costa de la meva vida, de carregar-se la meva vida». Actualment, tant ella com el seu exmarit segueixen en plena lluita judicial per la manutenció del seu fill David, de 22 anys, que, a causa de la seva malaltia, és un jove que encara depèn econòmicament dels seus pares.


Comentaris

envia el comentari