Ana Obregón en un acte promocional de SinSombrero

L'home que ha fet costat a Ana Obregón en secret els últims mesos

Ramón García ha estat donant suport a la seva gran amiga des que va morir Álex Lequio

Fa pocs dies informàvem que Ana Obregón serà la protagonista, junt amb Anne Igartiburu, de les Campanades que se celebren a la Puerta del Sol. Després de perdre al seu fill, Álex Lequio, aquesta serà la primera vegada que Obregón apareixerà a la televisió. 

En una publicació d'Instagram, Ana escrivia aquestes paraules en record del seu fill: «Aquest any les campanades seran per a tu. Aquest any les campanades ressonaran en l'eternitat», confessava emocionada a les seves xarxes socials.

L'íntim amic i company d'Ana Obregón des de fa trenta anys

Encara que en aquesta ocasió Obregón no acomiadarà l'any junt amb el seu amic i company de l'ànima, Ramón García, no ha quedat en l'oblit l'estima que li té al veterà periodista nascut a Bilbao.

Ramón García i Ana Obregón són molt bons amics,de fet des de principis dels noranta, quan van presentar el programa '¡Qué apostamos!'. A més, durant molts anys han presentat les Campanades de TVE. És per això que Obregón, aprofitant que ha estat l'aniversari de Ramón, li ha enviat un emotiu missatge després del gran suport que ha rebut per part del presentador en els últims mesos.

L'emotiva felicitació d'Ana Obregón a Ramón García

«El meu estimat Ramontxu, desitjar-te moltes felicitats. Et desitjo el més important: molt d'amor amb la meravellosa família que tens i molta salut, que és l'única cosa important», ha començat dient Ana Obregón molt emocionada al programa 'Mi Gran Tarde', de Castilla-La Mancha Media. 

«També et vull dir una cosa Ramontxu. Gràcies, gràcies per haver estat sempre aquí, en aquest any tan difícil i gràcies per ser el millor company i amic que es pot tenir. Saps que t'estimo moltíssim. T'envio un petó enorme, de tot cor», ha finalitzat Ana a la nota de veu que ha enviat al programa. 

Ramon García, en una imatge d'arxiu en els estudis de la Cadena COPE
Ramón García ha estat felicitat per la seva gran amiga, Ana Obregón | TVE

Ramon García va ser dels primers a consolar l'actriu després de la mort del seu fill

Ramontxu, el gran amic de l'actriu i presentadora, va explicar que després de finalitzar l'emissió del programa 'En Compañía' a Castilla-La Mancha TV, que presenta cada dia, va agafar el telèfon per donar el condol a la seva amiga i excompanya. «Quan vaig arribar a casa a la nit, vaig trucar-li. Em va contestar al telèfon i vam estar vint minuts sense parlar, plorant tots dos». El presentador basc va confessar que perdre un fill és el cop més dur que una persona pot rebre en la seva vida.

García sap que Ana ha patit molt en aquest 2020 i que serà molt dur superar la mort del seu fill, però sempre s'ha mostrat positiu quan parla de la capacitat de superació i la força que té l'actriu. «Ana se'n sortirà. És forta. Té moltíssimes coses en contra, però també a favor», confessava el passat mes de juny.