Alejandro, el jove i atractiu barceloní que ha impressionat Susanna Griso

El 'personal trainer' desconeixia que l'estaven gravant i que acabaria fent-se viral

Alejandro Clavería, el jove que es va fer viral per fer el 'llangardaix' a la Barceloneta
Alejandro Clavería és un 'personal trainer' de Barcelona | Instagram

Aquest dilluns 18 de maig les xarxes esclataven per un vídeo de la Barceloneta on es podia veure a múltiples persones practicant esport en grups, sense les mesures d’higiene recomanades i la distància de seguretat.

Entre aquests esportistes que van aixecar polseguera es trobava un home que complia les mesures i, a més, va cridar l’atenció pels seus exercicis tan particulars on pràcticament s'arrossegava per l'asfalt. Tot i que ell es mantenia aliè a tota aquesta situació, les xarxes no van trigar a bromejar amb aquest curiós moviment.

Alejandro, el llangardaix de la Barceloneta

‘L’home llangardaix’ de la Barceloneta ha captivat tant que ha aconseguit aparèixer al programa de Susanna Griso. Així, hem descobert que el protagonista d’aquesta història és Alejandro Clavería, un jove de 31 anys que viu al barri de la Verneda.

Treballa com a 'personal trainer' i ha seguit entrenant a casa durant el confinament, però aprofita els horaris estipulats pel govern per entrenar a l’aire lliure. Això sí, sempre respectant la distància de seguretat i de manera segura.

Els col·laboradors d' 'Espejo Público' no han dubtat en preguntar-li si podria ensenyar a realitzar aquest exercici que, si més no, crida l'atenció al seu públic. Clavería no ha tingut cap problema, ja que a les seves xarxes socials recomana exercicis aptes per practicar des de casa. Això sí, per intentar el moviment del llangardaix- o 'Animal Walk', segons aclareix el mateix Alejandro- és millor fer-ho a l'aire lliure i sense obstacles a la vista.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Relaxing yoga mode

Una publicación compartida de Alejandro Claveria Garcia (@alexclave3) el


Comentaris

envia el comentari