Elio Valderrama, el marit del periodista i escriptor Jesús Mariñas

Elio, l'home que agafa la mà a Jesús Mariñas durant la seva batalla contra el càncer

Fa més de 30 anys que Elio Valderrama és al costat de Jesús Mariñas

Jesús Mariñas ha concedit l'entrevista més complicada de la seva trajectòria perquè necessitava comunicar una cosa bastant preocupant. I és que amb 79 anys haurà de lluitar contra un càncer de bufeta que no li ha robat el somriure: «Ho superaré».

L'escriptor més famós de la premsa del cor ha revelat que pateix una greu malaltia, encara que ho té tot controlat gràcies al seu marit, Elio Valderrama. Tots dos porten més de 30 anys junts i gaudeixen d'una relació molt estable.

Així, Elio s'ha convertit en el gran suport de Mariñas, encara que han travessat èpoques bastant complicades. Sí, perquè, tot i que la frenètica vida laboral del periodista li ha impedit centrar-se en el terreny sentimental, sempre ha estat enamorat de Valderrama.

Jesús Mariñas assegura a la revista 'Diez Minutos' que té molta força per superar aquest cop i tot és gràcies a ell. «En aquests moments el meu marit Elio ho és tot, és fonamental en la meva vida», declara davant la sorpresa dels seus seguidors.

Mariñas sempre s'ha dedicat a parlar de la intimitat dels altres, però mai havia confessat el que sentia cap a la seva parella. Tanmateix, recentment, ha escrit un llibre autobiogràfic en què parla d'ell i reconeix que no sempre s'ha portat com hi hauria.

No obstant això, el temps ha anat passant i Elio Valderrama ha après que el conegut comentarista té un caràcter particular. Però ara, tots dos estan units en aquesta dura batalla i cap pensa rendir-se abans d'hora: «No he passat por».

Jesús Mariñas, sobre Elio: «Passió i baralles»

Elio Valderrama sempre ha sigut molt discret, entre altres coses perquè el seu marit no li ha deixat ocupar un lloc rellevant en la premsa. Tot i això, el públic coneix molts dels seus secrets perquè el gallec no vol amagar res als seus enemics.

En el seu llibre autobiogràfic parla amb total sinceritat de Valderraama perquè la resta de les seves parelles «estan esborrades i oblidades». «Ell ha significat companyonia, companyia, amor, fraternitat, passió i baralles», comença dient.

«En trenta anys hi ha hagut moltes coses. Ha estat com un repòs anímic perquè Elio, encara que sembli el contrari, té molt de caràcter i és molt analista», conclou.

Alhora, la diferència d'edat de la parella ha estat utilitzada pels enemics del periodista per fer mal, però no ho han aconseguit. De fet, la realitat és que el comandament de la relació ho porta el gallec, ja que és ell qui sempre ha pres les decisions importants.

Jesús Mariñas reconeix: «S'ho devia a Elio»

Elio Valderrama, d'origen veneçolà, es dedica a la fotografia i ha estat força criticat pels detractors del seu marit perquè l'acusen d'aprofitar-se de la seva fortuna, ja que és un dels professionals que més diners ha guanyat en la premsa del cor.

Jesús Mariñas, fart dels atacs que estava rebent la seva parella, va fer una cosa que no té per costum: parlar de la seva intimitat. «M'he casat perquè s'ho devia, ja que són 27 anys de tela marinera perquè els dos tenim caràcter», va declarar a 'Diez Minutos'.

L'expert en crònica social vol deixar clar que el fotògraf no és el típic home dòcil que suporta qualsevol cosa per interès, sinó que tots dos saben el que volen i segueixen junts únicament per una raó: estan enamorats.

Així doncs, el veneçolà s'ha convertit en un pilar essencial en la vida de Mariñas, qui el necessita per derrotar el càncer. És més, ningú dubta que ho aconseguirà, ja que sempre ha estat una persona tremendament fort.

Té clar que el que ha de fer és «admetre-ho i lluitar per superar-lo» perquè restar importància al problema no serviria de res. Així mateix, des que va anunciar la notícia ha rebut la calor i l'ànim de tota la professió.