El pare de Jesulín de Ubrique, greu de salut

El seu entorn està molt preocupat pel seu estat

Humberto Janeiro sortint de l'hospital el 2015
La salut d'Humberto Janeiro és molt delicada | Catalunya Diari

Es disparen les alertes a la família Ubrique després que hagin sortit a la llum unes imatges d'Humberto Janeiro, on se'l pot veure molt demacrat físicament. El passat dimarts 25 de febrer el programa 'Sálvame' posava en coneixement el delicat estat de salut pel qual el pare de Jesulín de Ubrique estaria passant.

Des que Humberto Janeiro es va divorciar de Carmen Bazán, la vida del patriarca ha estat marcada per la distància amb la seva família amb la qual ha perdut, poc a poc, tota relació. Alguns apunten directament a María José Campanario com la causant d'aquest distanciament encara que el cercle més pròxim sosté que els motius van ser els problemes econòmics entre Humberto i Jesulín.

Salut delicada des de fa un temps

Fa un temps que la salut del pare del totero es veu ressentida, però ara sembla molt més preocupant. En les imatges emeses per 'Sálvame', es podia veure a Humberto ajudant-se amb una crossa i amb mal aspecte físic, el que sens dubte ha encès les alarmes.

Humberto Janeiro sortint de l'hospital, imatges emeses per 'Sálvame' el 25 de febrer de 2020
Humberto Janeiro sortint de l'hospital | Telecinco

Un testimoni assegurava que l'empresari de Dos Hermanas està molt «deprimit» i «abandonat» i que Jesulín de Ubrique «no vol tornar a saber res d'ell en la seva vida». Però era José Antonio León, el reporter traslladat fins a la localitat on es troba el pare del destre, el que llançava més llum sobre la seva salut on pel que sembla  podria tractar-se d'una cosa molt més greu.

Segons el mateix reporter, Humberto Janeiro «tindria una cosa dolenta dins de la qual ha de ser intervingut quirúrgicament». D'aquesta manera José Antonio León informava sobre el seu veritable estat de salut sense revelar la malaltia per a no crear alarma ni preocupació al seu entorn familiar.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari