Primer pla d'Iker Casillas

Iker Casillas perd els papers amb una reportera de 'Socialité': «Deixeu-me tranquil»

Iker Casillas s'ha mostrat molt desagradable amb un equip del programa de Telecinco

Iker Casillas és un home molt discret i que rebutja aparèixer als mitjans, excepte quan és per qüestions professionals. No obstant això, ara s'ha convertit en protagonista de la premsa rosa.

En concret, el programa 'Socialité' va voler saber com estava passant les primeres vacances d'estiu separat de Sara Carbonero. Per aquest motiu, l'ha seguit, i això no ha agradat gens a l'exfutbolista. Tant és així que ha perdut els nervis.

Iker Casillas perd els papers

El que va ser porter del Reial Madrid està vivint una situació personal una mica complicada. I és que al fet que s'hagi divorciat de Sara Carbonero s'hi ha sumat que aquesta sembla que ha tornat a trobar l'amor. Ho ha fet amb el cantaor flamenc Kiki Morente.

Precisament per això pot ser que Casillas estigui més nerviós de l'habitual. I és que aquest cap de setmana es va mostrar fora de si amb l'equip de 'Socialité' que el va seguir a Navalacruz, el poble d'Àvila on ha passat gran part de la seva vida per les arrels familiars que hi té.

Iker gaudeix de les vacances amb familiars i amics en aquest municipi. I l'equip del programa dissabte es va desplaçar fins al lloc per veure com gaudeix d'aquests dies de descans, cosa que no li va agradar gens.

Els esmentats professionals se li van acostar per a preguntar-li com estava, i en un primer instant, l'exmarit de Sara Carbonero va respondre amb amabilitat: «Molt bé, aquí tranquil·lament. Estic fantàstic».

Fins aquest moment, els periodistes del programa li van parlar amb la càmera encesa però baixada. Ell es va adonar que l'estaven gravant, per la qual cosa es va molestar. I més encara quan la reportera li va fer diverses preguntes, a les quals va respondre: «Jo és que no em fio ni un pèl».

I es va anar enfadant més i més davant les preguntes que se li van formular. Així, va dir «Si em fas set preguntes seguides, m'empipa bastant. Que tonto no soc».

Els periodistes van decidir allunyar-se d'ell, però van continuar gravant. I això va fer que Casillas perdés els papers de manera definitiva.

Tan poc li va agradar això que, després de treure's la mascareta, es va dirigir enfadat a la reportera i al càmera que el seguien i els va dir: «Em preneu el pèl?».

I aquí no es va acabar la cosa. Es va acostar fins on estaven i va manifestar: «Que m'estigueu gravant, m'importa tres collons. És que no tinc ganes ni d'enfadar-me una mica».

Tot seguit va anar directament cap a l'home que prenia les imatges: «Quants anys tens tu?». Aquest li va dir que 30, i el madrileny li va respondre: «Jo 40, així que respecta una mica».

A tot això, va afegir: «Tant me fa que m'estigueu gravant. Deixa'm tranquil, i tu el mateix».

El 'segon capítol' de l'enfrontament amb l'exfutbolista

L'endemà, l'exporter es va tornar a trobar amb el mateix equip del programa. En aquesta ocasió va estar més tranquil i amable, tot i que va dir que no podia parlar perquè estava afònic.

La reportera va insistir i va treure a la llum temes de la seva vida sentimental, però ell va mantenir la calma i no va comentar res. Amics seus van optar per defensar-lo, carregant contra els periodistes.

És més, l'exintegrant del Reial Madrid va emetre en directe un vídeo a Instagram on es veien veïns del poble increpant els periodistes. Vídeo que ha estat comentat per cares conegudes com Gerard Piqué, que ha manifestat: «Estic gaudint molt».

Les reaccions a la tensió viscuda

Davant dels fets, Iker va decidir 'treure ferro' al que havia passat compartint al seu compte de Twitter un missatge irònic: «Una mica més i em torno boig!! Trec ganivets! Bazuques!! Tancs!! Caces!! Míssils!! En fi, bona setmana a tothom!! Inclosos vosaltres, 'Socialité'!! M'agrada el vostre programa...».

Això sí, la situació que es va viure ha generat molta controvèrsia a les xarxes. Ell ha intentat restar-li importància amb aquest tuit. Però se l'està criticant per permetre que els seus amics ataquessin els reporters.

El periodista del cor Saúl Ortiz, per exemple, li ha respost el següent: «Has gravat com li tiraven una safata de cambrer a la reportera que si l'arriba a tocar, li obre el cap. Has animat la gent a que fes això fent un directe a Instagram que he vist i gravat. Ha estat lamentable en un tio com tu, a qui se li pressuposen valors esportius».

Un comentari que ha recolzat molta gent amb missatges com aquest: «Una bona persona no deixaria que els seus amics intentessin agredir una periodista que està fent la seva feina. Ets un personatge públic, i si no t'agrada, haver treballat a l'obra».