Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de fotos de primer pla d'Almudena Cid i, darrere seu, una imatge en blanc i negre amb la seva exparella, Christian Gálvez amb un emoji de cor trencat

La imatge que mostra com es troba Almudena Cid després d'oblidar Christian Gálvez

Almudena Cid publica una fotografia que demostra quin és el seu estat anímic després de la ruptura amb Christian Gálvez

Almudena Cid viu un dels millors moments de la seva vida. Tal com ella mateixa ha exposat alguna vegada, l'exgimnasta ha passat per uns moments realment complicats després de la ruptura amb Christian Gálvez.

Tot i això, des de fa uns mesos, hem pogut veure un canvi d'actitud en Almudena Cid. Ara publica cada cop més contingut de la seva vida privada a les xarxes socials i podem observar que el seu estat d'ànim ha canviat significativament. Segurament, una de les claus d'aquesta millora ha estat la seva actual parella Gerardo Berodia, amb qui està vivint un moment idíl·lic.

Almudena Cid, amb rostre neutre, asseguda en un sofà groc al programa 'Joaquín, el Novato'
El somriure d'Almudena Cid reflecteix la seva felicitat amb Gerardo Berodia | Atresmedia

La fotografia d'Almudena Cid amb Gerardo Berodia demostra quin és el seu estat anímic

La parella està travessant un moment tan ideal que han decidit fer una escapada romàntica a Milà. Cosa que hem pogut conèixer per la imatge que ha pujat Almudena a les xarxes socials.

Es tracta d'un gest gens comú en la gimnasta, que no fa gaire ús de les seves xarxes per publicar la seva vida privada. Tanmateix, darrerament s'està animant una mica més en aquest sentit.

A la instantània podem observar un moment tendre de la parella. Tots dos posen en una plaça mentre s'abracen i Gerardo Berodia li fa un petó a la galta. Per la seva banda, podem veure que Almudena Cid posa amb un somriure enorme.

Story d'Almudena Cid amb el seu nou Novio Gerardo Berodia
Almudena Cid i Gerardo Berodia gaudeixen de la seva escapada romàntica a Milà | @almudenacid

A més a més, sembla que l'exgimnasta ha volgut donar un toc més romàntic a la fotografia, així que ha decidit publicar-la en blanc i negre. D'aquesta manera, Almudena Cid deixa clar que el seu estat d'ànim ha canviat completament. Demostra que ha avançat un pas més en la superació de la ruptura amb Christian Gálvez.

De moment, no sabem si Gerardo Berodia serà la seva parella per a la resta de la vida. El que sí que sabem és que ha tornat l'alegria i el somriure a l'esportista. Una cosa que trobava a faltar després del procés angoixant de divorci pel qual ha passat.

Nous detalls sobre el divorci d'Almudena Cid i Christian Gálvez

Gairebé tres anys després de la ruptura inesperada del presentador i l'esportista, Semana ha tret a la llum nous detalls del divorci. La revista va parlar amb un familiar proper d'Almudena Cid, però el nom no ha transcendit. “Tots els que l'estimem estàvem sorpresos… Volem respectar-la, però a Almudena la va deixar de manera sorprenent, sense explicacions”, deia.

Sembla que tot transcorria normal dies abans que Christian Gálvez prengués la decisió de separar-se. De fet, assegurava que, les setmanes prèvies, li va enviar un ram de roses amb una nota: “Tens les claus del meu cor”. Tal era la normalitat que acabaven de fer una reforma a casa seva.

Muntatge de fotos de primer pla d'Almudena Cid somrient i Christian Gálvez amb rostre seriós
Almudena Cid i Christian Gálvez van acabar la seva relació fa temps | catalunyadiari.com

Per aquests motius, hi ha sospites que, en aquell moment, el presentador ja estava en contacte amb Patricia Pardo. Ara bé, la relació no donava símptomes que anés malament per aquell temps, per això va sorprendre tant Almudena.

La revista revela que l'exgimnasta ha viscut un moment realment difícil després de la ruptura. Avui dia encara no ha oblidat completament el mal que li va causar la separació amb el presentador. Tot i això, hem pogut comprovar que a poc a poc està superant-ho.