Rocío Flores i Antonio David Flores passejant pel carrer

La imatge de Rocío i Antonio David que ho deixa ben clar: «Tensió en privat»

La situació és realment complicada a la família

Rocío Flores i Antonio David Flores són dos dels famosos més perseguits per la premsa en aquests moments pel fet que hi ha molt interès en saber com estan afrontant el testimoni que Rocío Carrasco, la mare d'ella i l'exdona d'ell, ha donat en la seva docu-sèrie 'Rocío: contar la verdad para seguir viva'.

En aquest va parlar del seu intent de suïcidi i dels danys que li ha causat el seu exmarit i, això, sense passar per alt que també va fer referència a la nul·la relació amb els seus fills. I de tot això sembla que filla i pare han parlat en privat, com ha donat a conèixer la revista 'Lecturas'.

Rocío i Antonio David Flores en portada

Molts són els detalls que ha donat Rocío Carrasco sobre la seva vida. Durant vint anys havia estat callada, suportant les mentides del seu exmarit, però ara ha decidit parlar i explicar la seva versió dels fets. Aquesta versió, gran part de la qual ha avalat presentant documentació, ha generat un gran enrenou.

I és que ha deixat sobre la taula un presumpte maltractament d'ell cap a ella. Tant és així, que aquest ha estat acomiadat de 'Sálvame', de 'La Fábrica de la Tele' i de 'Mediaset'. A més, com és lògic, tot el que s'ha exposat públicament ha suposat que Antonio David ho hagi parlat amb la seva filla, un moment del qual s'ha fet ressò l'esmentada revista 'Lecturas'. I mostra d'això és que ha compartit a la portada una imatge dels dos, que ha acompanyat del següent titular: «La tensa conversa de Rocío amb el seu pare».


Una 'festiva' reunió, punt de trobada entre pare i filla

Olga Moreno, l'actual esposa d'Antonio David, va fitxar per 'Supervivientes' abans que 'esclatés' tota la polèmica amb el documental. Després de tot el que ha passat, i sabeNT que el seu marit no podrà defensar-la en els platós, ha manifestat que no vol participar al 'reality'. No obstant això, si es negués, hauria d'assumir una multa, cosa que no està disposada a fer.

Precisament per això, tal com s'havia organitzat abans del que havia passat, aquest i tota la seva família han tingut una reunió abans que Olga marxi a Hondures. A ela trobada ha acudit el matrimoni, els seus tres fills i el xicot de Rocío (Manuel Bedmar) i, en la mesura que han pogut, han intentat obviar la complicada situació i han gaudit de la trobada.

Tanmateix, com exposa la revista 'Lecturas', pare i filla es van apartar en un moment donat dels altres, un instant en què van intercanviar impressions sobre el que ha passat amb Rocío Carrasco. És més, segons aquesta publicació, van mantenir «una tensa conversa», però el que no sabem del cert és què va passar durant aquesta.

Així, va poder passar que Rocío li demanés explicacions al seu progenitor de determinats fets, o bé que li donés el seu suport incondicional. Tot així, el que van parlar ha quedat entre ells, tret que un dels dos decideixi concedir alguna entrevista per explicar-ho, cosa que no és descartable, és clar.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

L'enrenou en xarxes socials

Igual que està passant en els mitjans i, fins i tot a l'àmbit polític, les xarxes socials s'han convertit en un veritable debat sobre l'assumpte. Així, d'una banda, hi ha els que defensen a ultrança a Antonio David Flores i, de l'altra, hi ha els que creuen a Carrasco. No obstant això, també s'ha generat controvèrsia al voltant de la filla de tots dos, ja que per a uns és una víctima i, per a altres, té la mateixa moral del seu progenitor.

Els que opinen això últim ho fan basant-se que està condemnada per maltractar la seva mare i en altres actes que ha fet com quan públicament se li va preguntar a 'Supervivientes' si havia de demanar perdó per alguna cosa a Carrasco i ella va manifestar que no. I a això s'uneixen els 'tuits' que va escriure atacant a la seva mare. Així tot, hi ha opinions de tota mena i, per això, caldrà esperar a veure reaccions i a conèixer el contingut dels pròxims capítols de la sèrie.