Rocío Flores al plató de Telecinco durant una entrevista de 'Supervivientes'

«T'odio, mare»: Els missatges de Rocío Flores a Carrasco l'any 2012

Rocío Flores va descarregar tota la seva ràbia contra Rocío Carrasco en diversos 'tuits'

Rocío Flores encara no ha reaccionat de forma clara sobre el documental emès el passat diumenge a 'Telecinco' sobre la vida de la seva mare, Rocío Carrasco. Tot i ser preguntada pels reporters de la premsa del cor en nombroses ocasions, de moment guarda silenci des de la seva casa de Màlaga.

El que sí que ha vist la llum a través del compte de Twitter de Miguel Frigenti, és el que opinava la jove sobre la seva mare i Fidel Albiac quan tenia només 15 anys. En aquests 'tuits' s'aprecia el mal ambient que es vivia a la llar que compartia amb la seva mare i Fidel Albiac, la seva parella en aquell temps.

Si bé aquests missatges van ser esborrats un temps després, la filla de Rocío Carrasco i Antonio David segueix amb aquest mateix compte actiu avui dia, @rotrece. Quan la va obrir, la jove comptava amb només 15 anys i com la jove volia anar-se'n a viure amb el seu pare a Màlaga, Antonio David va presentar en el Jutjat de Primera Instància número 5 d'Alcobendas una petició de canvi de mesures sobre la custòdia de la seva filla.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

«Que et llevi la teva mare per recollir no sé què del teu germà a aquestes hores»

Segons la versió d'Antonio David, Rocío Flores no volia viure amb la seva mare, tant és així que, fins i tot, s'havia fugat de casa en alguna ocasió per la mala relació de totes dues. Per demanar la custòdia de la seva filla, es va afegir un informe psicològic de la jove, on aquesta afirmava que «la seva mare no l'estima o la colpeja agafant-la de vegades pel coll», deia la petició.

Mare i filla passarien unes setmanes de gran inestabilitat en Valdelagua (Madrid), com així es pot comprovar en el compte de Twitter. Amb tot, el 30 de juny de 2012, Rocío escrivia això en la coneguda xarxa social: «Que et llevi la teva mare per recollir no sé què del teu germà a aquestes hores, no i menys un dissabte '#t'odiomamà'». Tres dies més tard d'aquell episodi, el 2 de juliol de 2012 i de matinada, la menor publicava un altre 'tuit' punyent: «Estimada mare he de dir-te que no t'aguanto un segon més. Gràcies!».

Tres dies més tard, Rocío Carrasco va rebre un avís del jutjat en la qual l'informava que la seva filla hauria de declarar i hauria «de portar a la menor per a la seva exploració pel jutge». El 10 de juliol, en una altra disputa, Rocío Carrasco es va ferir amb un ganivet de forma accidental mentre discutia amb la seva filla. Un dia després, l'11 de juliol, ambdues es presenten als jutjats i Rocío Flores declara que se sentia maltractada per ella i vol anar-se'n a viure amb el seu pare. Finalment, l'adolescent tornaria a la casa de Valdelagua amb la seva mare.

Rocío Flores també va carregar contra Fidel Albiac el 2012

Des de l'11 de juliol de 2012, la situació va empitjorar encara més i, el 17 de juliol, Rocío explotava novament a Twitter: «Estimat nuvi de la meva mare, sento dir-te que toques de p*** cul la guitarra, així que et prego que et dediquis a una altra cosa i que callis ja, uf...». Tot i l'augment de la tensió en la relació entre mare i filla, ningú podia imaginar-se que la menor agredís a Rocío Carrasco el 27 de juliol del 2012.

Rocío Flores va llançar a terra a la seva mare i li va propinar diversos cops i puntades de peu. Després d'aquest greu incident, Rocío Carrasco va anar al jutjat a denunciar a la seva filla per maltractaments on, finalment, Rocío Flores acabaria sent condemnada per maltractament a la seva mare.