Alma Cortés, Manuel Cortés i Raquel Bollo en una imatge d'arxiu

El trastorn de Manuel Cortés, fill de Raquel Bollo, que sovint el porta a Urgències

Un fort dolor l'obliga a acudir de nou a l'hospital

Raquel Bollo no guanya per a ensurts. I és que, si fa setmanes tornava a ser notícia després que a 'Sálvame' fos assenyalada pel rellotge que va lluir durant una entrevista al 'Deluxe' i els seus possibles problemes econòmics, ara, la dissenyadora ha vist com el seu fill, Manuel Cortés, era ingressat d'urgències després de patir uns dolors terribles.

Ha estat el mateix cantant qui posava en coneixement dels seus seguidors que es trobava ingressat a l'hospital després d'haver decidit anar a urgències per un problema de salut que porta arrossegant des de fa algun temps.

Manuel Cortés ingressa d'urgències a l'hospital

L'alarma saltava entre els més de 200.000 fans que Manuel Cortés té en el seu compte oficial d'Instagram. El jove publicava un vídeo en les seves 'stories', on se li podia veure estirat en una llitera amb una via al braç. Al costat d'ell es trobava Raquel Bollo, sempre pendent dels seus fills i dels que procura no separar-se quan necessiten alguna cosa.

«Amb la meva mare, que m'acompanya sempre», es pot sentir a Manuel Cortés mentre fa un repàs de la seva situació. La preocupació ha sigut màxima entre els seus seguidors, que no han trigat a preguntar què li havia passat i si es tractava d'alguna cosa greu. El mateix fill de Raquel Bollo, tranquil·litzava a tots ells mostrant l'informe mèdic on s'especifica clarament que és el que l'ha portat a urgències.

Captures d'Instagram de Manuel Cortés
Manuel Cortés pateix un trastorn que el porta a urgències | Instagram / Catalunya Diari


Tal com es pot apreciar, el jove ha patit una neuràlgia del trigemin, es tracta d'un trastorn nerviós que es caracteritza per un intens dolor facial que apareix de forma sobtada. Aquests atacs són lleus i curts en el temps, però poden acabar desembocant a un dolor més agut i prolongat, ja que qualsevol moviment que es produeixi a la cara pot acabar produint un episodi de dolor. Però, per sort, actualment es pot tractar mitjançant medicaments, injeccions o cirurgia.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Segona vegada que l'ingressen

Encara que Manuel Cortés no ha donat més informació sobre el seu estat de salut, sembla que tot ha anat bé, i és que ja es troba de nou al seu domicili. La veritat és que no és la primera vegada que veiem al fill de Raquel Bollo a l'hospital. D'un temps ençà, la salut del cantant no ha travessat pel seu millor moment.

No fa gaire temps que Manuel va haver de ser operat a causa d'una apendicitis que va derivar en peritonitis. Un gran ensurt que va omplir de preocupació tant als seus familiars com als seus seguidors, els quals ara han reviscut amb el nou ingrés hospitalari. Va ser el passat mes de juliol quan el cantant comunicava als seus seguidors que havia de ser operat d'urgències, un contratemps que li va produir una aturada en la promoció del seu nou single 'Besos de mañana'.

Durant un temps va haver de romandre allunyat dels seus compromisos professionals i de les xarxes socials per a centrar-se en la seva recuperació, ja que després d'una setmana ingressat a l'hospital després d'haver estat intervingut, Manuel per fi va rebre l'alta.

A diferència del cas anterior, en aquesta ocasió Manuel Cortés no ha necessitat ser operat i en poques hores tornava a la tranquil·litat de la seva llar, on continua recuperant-se amb el suport incondicional de la seva dona i la seva filla, nascuda pocs dies abans de la seva operació d'apendicitis. El fill de Raquel Bollo ha rebut tot l'afecte dels seus seguidors als quals els dona les gràcies per tot el suport rebut.

Manuel Cortés viu bolcat en la música i, encara que la crisi sanitària provocada per la Covid-19 va suposar un cop dur per a ell, ha aconseguit refer-se i tornar a omplir els seus concerts en la mesura que les restriccions sanitàries li ho permeten.