Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Rocío Carrasco amb la seva 'família escollida', María Teresa Campos i Terelu Campos

La promesa que Rocío Carrasco va fer al clan Campos, la seva 'família escollida'

María Teresa Campos ha plorat d'alleujament i felicitat

En el seu documental, Rocío Carrasco no ha dubtat a recalcar la diferència entre la seva família de sang i la 'família escollida', és a dir, aquells que han estat al seu costat i que ha escollit per a recolzar-se durant tot l'infern que ha viscut aquests darrers anys. I, sens dubte, les Campos formen part d'aquest petit grup de persones a les quals Rociíto confia amb els ulls tancats. De fet, s'ha arribat a convertir en una més del clan, sabent que compta amb tot el seu suport.

Una cosa que es nota en la manera en què María Teresa, Terelu i Carmen han donat la cara per ella durant els pitjors moments de la seva vida, sobretot cada vegada que el seu ex, Antonio David Flores, carregava en contra a la televisió o en revistes. És més, sembla que elles van estar al seu costat durant el terrible episodi en el qual va intentar suïcidar-se el 2019, cosa que Rocío relatava en el seu documental: «Vaig decidir que s'havia acabat, que no volia seguir vivint. Em vaig prendre unes pastilles i em vaig quedar adormida».

Terelu, no dubtava a compartir la seva preocupació en xarxes després de veure el dur testimoni de la seva amiga, on li va dedicar unes paraules d'afecte: «Probablement, aquesta nit està sent una de les pitjors de la meva vida, o la pitjor. El coneixement del qual passava i ha passat no em treu l'immens dolor de veure't. T'estimo amb la meva vida i t'agraeixo que hagis decidit que t'escoltin. Almenys, escoltar-te. I a Fidel... gràcies».

Segons la filla de María Teresa Campos, Rocío havia passat massa temps callada, i ja era hora que s'animés a parlar després de vint anys de silenci. «Sento alegria perquè moltes persones que l'estimem crèiem que el silenci havia estat suficient durant un temps, però, passat el temps, ja el silenci estava sent perjudicial», explicava Terelu a 'Viva la vida'.

«Em truca i em diu 'ja ha passat, ja he parlat', i ho fa quan ja és imminent que se sabrà». A més, assenyalava que pogués ser que els psicòlegs s'ho haguessin recomanat pel seu propi bé. «Li vaig dir que ho havia de fer per si mateixa, per Rocío Jurado, per Fidel i per totes les persones que hem estat al seu costat quan ningú ha donat un duro per ella».

«No ha estat fàcil»

I és que no ha estat gens fàcil lluitar a contracorrent quan tenien tot en contra: «No ha estat fàcil estar sols i cada vegada més sols amb el pas dels anys. Al principi hi havia més gent que podia comprendre-la. El difícil ha estat seguir mantenint-te aquí sense parlar perquè era la seva decisió».

Per la seva banda, la filla de Terelu, Alejandra Rubio, també ha assegurat sentir-se molt feliç pel gran pas que ha donat l'amiga de la seva mare, i li ha llançat un clar missatge a Rocío Flores, de la qual diu que espera que reaccioni: «Diuen que Rocío es posicionarà al costat d'Antonio David, però jo crec i espero que després de veure i escoltar a la seva mare, entengui moltes coses».

Mentre que, María Teresa, la matriarca del clan, i que ha estat com una mare per a Rociíto des que morís 'la més gran', li feia una punyent petició que seria una de les claus que l'han impulsat a trencar el seu silenci. «Rocío, només et demano una cosa, no vull morir-me sense que es faci justícia amb tu. T'ho demano, si us plau», li hauria dit, segons revelava la seva filla Terelu.

De fet, en més d'una ocasió, la veterana presentadora s'ha pronunciat respecte al tema, insinuant que esperava que 'algun dia es fes justícia'. Segons sembla, després de descobrir que Rociíto a la fi s'havia atrevit a trencar el seu silenci, María Teresa també es va posar a plorar i va sentir un gran alleujament i satisfacció.