Primer pla de Gloria Camila amb fons negre i jaqueta vermella

Gloria Camila i Rocío Flores: les imatges que donaran molt joc

Gloria Camila i Rocío Flores aprofiten cada oportunitat per desmentir amb imatges els rumors d'un possible distanciament entre ells

La família de «la més gran» s'ha reunit per gaudir d'una estona plegats. Durant l'esdeveniment, Glòria Camila s'ha mostrat més unida que mai a la seva neboda Rocío Flores.

Des que es va emetre el documental de la primogènita de l'artista, el clan s'ha col·locat en el focus mediàtic de la premsa rosa. Tots gaudien d'una bona imatge fins que el suposat film va posar en evidència la seva veritat.

A partir d'aleshores, es van començar a qüestionar tots i cada un dels moments en què han intervingut públicament. A més, els rumors i les especulacions constants han inundat els platós i els ha convertit en plena actualitat del cor.

Una de les últimes informacions apuntava que la relació entre tieta i neboda estaria passant per una mala època. Segons Carlota Corredera, ambdues s'haurien distanciat per les intencions de Glòria Camila de posar-se en avinença amb la seva germana.

Per això, es van convertir en el focus i totes les seves aparicions són analitzades. Fa unes setmanes, durant la celebració de l'aniversari de l'artista, van compartir unes imatges per desmentir els rumors.

Aquesta setmana s'ha tornat a produir un moviment per reafirmar la seva relació i aturar les especulacions sobre un suposat distanciament.

Les imatges de Gloria Camila amb Rocío Flores que fan callar els rumors

La família no està passant per un bon moment. La polèmica els assenyala constantment i ells s'intenten recuperar de cadascun dels cops que reben per part de la premsa.

El mutisme amb què van fer front a la situació posa en evidència el desconeixement absolut de les reaccions davant les notícies que els afecten. Així i tot, les més joves de la família no dubten a compartir els moments juntes a través de les xarxes socials.

Aquesta setmana, un conegut mitjà digital ha tret a la llum unes imatges de l'última trobada familiar en què se'ls aprecia feliços i molt units. Retraten escenes molt pintoresques de la jornada i amb total seguretat suposaran un cop dur per a la protagonista del documental.

Alguns integrants del clan com Ortega Cano, Rocío Flores o el seu germà s'han reunit per gaudir d'una estona plegats. Les imatges mostren una gran complicitat entre ells i la unió que tenen.

Sembla que, malgrat els mals moments que estan vivint, la relació que els uneix és molt més forta. A més, transmeten un vincle molt més fort que el que molta gent es pensava.

Destaca una imatge on Gloria Camila apareix al costat dels nebots i trenca totalment el discurs amb Corredera. Però, la realitat és una altra, ja que se les aprecia més unides que mai.

Durant l'íntim esdeveniment no van parar de riure, ballar i cantar, mostrant-se més afectuosos del que és habitual. Destaca l'actitud del torero, que no va deixar d'animar els presents i se'l va apreciar molt animat durant la celebració. Tot i les informacions sobre els seus problemes de salut, ha volgut mostrar-se millor que mai.

No se sap ben bé per què s'han reunit. Podria ser que celebressin les últimes notícies o, simplement, una trobada familiar. 

Després de la victòria d'Antonio David als tribunals en contra de 'Sálvame', la reacció del seu entorn s'ha pronunciat poc. Aquesta reunió podria respondre a la celebració de la victòria i a la intenció de continuar lluitant.

L'estrena del documental 'En el Nombre de Rocío' és imminent i amb total seguretat aquest sentiment d'eufòria els duri poc. El format pretén desvetllar els secrets més foscos del clan i possiblement acabi amb aquesta felicitat.