Pla mitjà i de perfil d'Isabel Pantoja i el seu fill Kiko Rivera

El moment de Kiko Rivera ha arribat: «Ja no hi ha res que l'aturi davant Isabel Pantoja»

Amb la mort de Doña Ana, mare d'Isabel Pantoja, canvien moltes coses

La mort de Doña Ana, mare d'Isabel Pantoja, canvia molt la situació en la guerra entre Kiko Rivera i la 'tonadillera'. I és que el Dj podria haver mesurat la seva reacció tenint en compte el delicat estat de salut de la seva àvia.

Tot i això, ara que la matriarca del clan ja no hi és, sembla que a Kiko ja no el para res per atacar amb totes les seves forces.

El Dj sempre li ha tingut un afecte especial a la seva àvia, i es va molestar per haver de descobrir la gravetat de la seva situació a través dels mitjans. Isabel Pantoja va decidir aïllar-se completament de la família, fins i tot de l'estimada neboda Anabel, i només ha tingut el suport del seu fidel escuder.

Agustín Pantoja és l'únic que ha pogut acompanyar la seva mare els seus últims dies, i cal esperar que l'hermetisme segueixi present al funeral.

Ara també queda oberta la incògnita sobre què passarà amb el casament d'Anabel i la forma en què aquest trist succés afectarà la celebració.

De moment, tant Kiko com la seva dona, Irene Rosales, es troben ja a Lanzarote per assistir a l'enllaç. La parella hi ha anat acompanyada dels seus tres fills, que segurament tindran un paper especial a la cerimònia.

Això sí, la mort de Doña Ana pot entelar la felicitat de la núvia en el dia més feliç de la seva vida.

A més, també cal destacar que la 'tonadillera' podria optar per allunyar-se ara que la seva mare ja no hi és. La seva intenció de posar terra pel mig agafa més intensitat que mai, plantejant-se seriosament la possibilitat de marxar a l'estranger.

D'altra banda, la possibilitat de la venda de Cantora cobra encara més força. Tot i que s'havia especulat que tant Kiko com Pantoja havien arribat a un acord per uns deu milions d'euros, el mateix Dj acabava desmentint-ho.

La desoladora carta de comiat de Kiko Rivera a la seva àvia

També cal esperar que això provoqui, al marit d'Irene Rosales, replantejar-se el conflicte amb la seva mare, ja que els dos comparteixen el mateix dolor.

Després d'assabentar-se de la notícia, el fill de Paquirri compartia la gran tristesa que sentia per no haver pogut acompanyar a la seva àvia. «Avui has marxat i amb tu ha marxat part de la meva vida», expressava.

«No sé què fer, estic perdut i a 'La Graciosa'. Vaig tenir els meus dubtes de venir, però finalment vaig arriscar i vaig perdre», afegia sobre les complicades circumstàncies.

«Àvia de la meva ànima tants mesos sense veure't i ara ja no et veuré mai més», ha lamentat. «La meva àvia, a la qual no deixen que vagi a acomiadar-me per problemes familiars. Ordres manades des de Cantora», ha arremès en referència a la seva mare.

«No volem que vingui ningú», assegura que han dit Pantoja i el seu germà. «No sé res, només sé per la tele perquè ningú m'ha trucat per dir-me res», ha dit molt dolgut.

«No sé què es va a fer ni on, ni horaris ni absolutament res. Només vull que em deixin acomiadar de la meva àvia», ha demanat amb el cor trencat.

Sens dubte, la situació que viuen és molt dura. «No vull saber res de ningú més, tots els altres m'importen una merda», ha rematat. «Perquè són uns indesitjables tots. Em quedaré esperant i resan-te».

Ha tornat a llançar un nou missatge enverinat. «Em quedaré quiet i callat pensant-la. Ho sento molt, àvia, però els teus fills no em deixen dir-te adéu. Ni tan sols m'han informat de com estaves».

«Em sento trencat, sol i desolat. La teva ànima viu en mi i sempre et portaré al meu cor. Descansa en Pau, àvia. Per sempre, el teu net favorit».