El cantant David Bisbal durant un concert

L'impactant canvi físic d'Ella, la filla de David Bisbal i Elena Tablada, que fa anys

El passat 15 de febrer la nena va celebrar el seu 11è aniversari

La petita Ella, filla de David Bisbal i Elena Tablada, ha complert 11 anys. El cantant i la dissenyadora de joies han aprofitat aquesta data tan especial per compartir diversos missatges de felicitació i fotografies d'Ella a les seves xarxes socials, on els seus seguidors han al·lucinat amb el sorprenent canvi físic que ha donat la nena en molt poc temps.

Elena Tablada i David Bisbal celebren l'11è aniversari de la seva filla Ella

El passat 15 de febrer, Ella va celebrar el seu aniversari per partida doble: al migdia amb la seva mare i a la tarda amb el seu pare, enfrontats des de fa temps en els tribunals per qüestions relatives a la privacitat de la seva mateixa filla. I és que David Bisbal no estava d'acord amb el fet que la seva exdona publiqués fotografies de la cara de la seva filla en xarxes socials, en considerar-ho una sobreexposició mediàtica per a una menor i una vulneració del seu dret a la intimitat.

Amb el temps, sembla que el d'Almeria i la dissenyadora de joies han arribat a un acord, i ara la nena surt pixelada en les fotos familiars que puja Elena Tablada a les seves xarxes socials.

No obstant això, no hi ha dubte que es tracta d'una decisió que ha pres per imposició del pare de la nena i no per convicció, ja que la dissenyadora publica les fotografies de la seva filla Camila sense cap mena de censura.

La felicitació d'Elena Tablada i David Bisbal a la seva filla Ella pel seu aniversari

Malgrat totes les discrepàncies que han tingut Elena Tablada i David Bisbal per la seva filla al llarg d'aquests anys, la dissenyadora i el cantant han coincidit a mostrar el seu orgull per la petita, que ja és tota una adolescent. D'una banda, Elena Tablada ha felicitat la seva filla a través de xarxes socials amb un emotiu missatge i una entranyable fotografia en què totes dues es fan un petó als llavis. Això sí, els ulls de la petita apareixen pixelats.

«Gràcies a la primera que em va ensenyar l'amor incondicional, cru, lliure i sense barreres.11 anys des d'aquell dia a Miami que la vida em va regalar, el que em faria ser millor i més gran, la qual em va ensenyar que estimar tan fort a vegades fa mal, i aprendre a permetre que el meu cor passegi pel món fora del meu cos, amb forma de princesa, cabell de sirena i personalitat d'unicorn», començava escrivint Elena Tablada.

A més de posar-se nostàlgica en recordar el moment d'aquell part a Miami, la dissenyadora ha elogiat en el seu perfil d'Instagram la gran persona en la qual s'ha convertit la seva petita nena. «El meu màxim assoliment va ser aconseguir el que ets avui dia, aquesta manera de sentir, la teva dolçor a l'hora de parlar, els teus valors i la teva llum; no els perdis mai. T'estimo la meva doneta bella! Gràcies per triar-me. Encara que tu no ho sàpigues, cada dia aprenc de tu. SEGUEIX BALLANT-TE LA VIDA!», ha conclòs.

Per la seva banda, David Bisbal ha estat més concís en el seu missatge de felicitació, però igual de sentimental i orgullós del creixement de la seva nena. «Ens ha tocat un altre aniversari en confinament, però no per això hauria de ser menys especial. 11 anys, no m'ho crec, la meva princesa creix», va escriure en el seu compte d'Instagram al costat d'una publicació d'Ella d'esquena estenent els braços cap al sostre.

Tot i que la cara de la petita apareix coberta en les dues publicacions, resulta evident la gran estirada que ha fet la nena, que fins i tot ja està a punt d'arribar a la seva mare en alçada, tal com podem apreciar en la publicació d'Elena Tablada.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.