Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Mar Torres durant el seu 22 aniversari a Marbella el 23 de juny de 2020

Mar Torres, ex de Froilà, pateix un atac d'ansietat en directe

La jove ha patit un atac d'ansietat arran de les crítiques rebudes en el seu compte d'Instagram
Mar Torres durant el seu 22 aniversari a Marbella el 23 de juny de 2020
Mar Torres, ex de Froilà, pateix un atac d'ansietat en directe | GTRES

Sens dubte, i malgrat la seva joventut, Mar Torres és una de les 'influencers' més criticades a les xarxes. La jove, que s'ha donat a conèixer arran de la seva relació amb Froilà, el net del rei emèrit, no hi ha dia que no rebi una crítica pel seu aspecte físic. I és que en els últims anys, la futura hereva de 'El Pozo' ha experimentat un gran canvi físic.

A més dels cabells, la jove ara llueix un rostre molt més afinat que anys enrere i, fins i tot, es podria dir que ha modelat la seva figura a força de gimnàs. Orgullosa de la seva imatge, Mar Torres no dubtava a compartir amb els seus seguidors una imatge davant de l'espill en què se la podia veure posant amb un conjunt de llenceria vermella d'allò més sexy.

No obstant això, el resultat de la fotografia no ha estat l'esperat per l'ex de Froilà, que poques hores més tard trencava a plorar davant les crítiques rebudes. I és que la imatge es convertia en viral en tan sols uns minuts, originant una sèrie de missatges cruels desqualificant el físic de la jove i insultant. Tant és així que, Mar Torres, va gravar diverses 'stories' per denunciar l'assetjament al qual havia estat sotmesa per pujar la imatge.

Segons ha relatat la revista 'Semana', després dels fets, la jove assegurava que «moltes vegades la paciència és curta... M'he hagut de prendre un tranquil·litzant perquè tenia una ansietat bastant forta. El que he rebut ha sigut molt fort, però bé... Rebo moltes crítiques, però això ha superat qualsevol límit. Espero aprendre d'aquesta lliçó i seguir endavant sense que ningú entorpeixi el que jo vull fer».

Mar Torres respon a les crítiques

A llàgrima viva davant els seus més de 44.000 seguidors, la jove es posava les mans al cap i confessava, visiblement afectada, com havia viscut les crítiques rebudes. «Avui he rebut uns missatges molt durs, de persones properes a mi, molt properes, familiars o persones que he ajudat en el seu dia. En comptes de rebre missatges per la foto que vaig pujar en roba interior... No ho veig gens malament», començava dient a través del seu canal d'Instagram.

«Haver d'estar rebent missatges que ets una prostituta... Una barbaritat de coses, que no sé com cridar l'atenció. Moltes coses... », afegia la jove a llàgrima viva, gairebé a la vora d'un atac d'ansietat. La seva naturalitat i autenticitat ha provocat que la jove hagi estat farta de les crítiques d'aquells que la segueixen.

Desitjant desfer-se de la seva imatge de noia frívola

Tot i que el seu somni sempre ha sigut triomfar en xarxes socials, la veritat és que amb 22 anys es pot dir que la seva vida ha estat marcada per la seva relació amb Froilà.  Feia diversos anys que tots dos estaven junts, però, les ganes d'aquesta per fer-se un forat com a 'influencer' van acabar per omplir la paciència del net del rei emèrit, que acabava per posar fi a la seva relació amb la futura hereva de 'El Pozo', farta que fos constantment notícia pels seus retocs estètics.

Ara, sense l'ombra de Froilà darrere, la jove es pot dir que ja té certa rellevància en xarxes socials, tot i que reconeix que la gent «té una imatge equivocada de mi. Creuen que soc frívola, una 'nena del pare', una estúpida o que no guanyo els meus diners... I res d'això és veritat. Tot el que tinc ho he aconseguit per mi mateixa».

Sigui com fos, la jove està desitjant desfer-se del fet d'haver sigut 'parella de...', per començar una carrera com a 'influencer' sense necessitat que la titllin per això de prostituta.