Begoña Villacís i el seu ex-marit Antonio Suárez amb el seu nadó als braços

Una important política espanyola es divorcia sense fer soroll

Begoña Villacís s'ha separat de l'advocat Antonio Suárez-Valdés

La vicealcaldessa de Madrid, Begoña Villacís, s'ha divorciat aquest estiu sense fer gairebé soroll. Encara que es tracta d'un assumpte personal, en tractar-se d'un personatge públic és habitual que aquest tipus de notícies arribin als mitjans de comunicació.

No obstant això, en el cas de la política de Ciutadans ha estat diferent. A principis d'aquest any, Begoña Villacís i el pare dels seus fills, Antonio Suárez-Valdés, van prendre la decisió de separar-se de mutu acord.

Begoña Villacís i Antonio Suárez-Valdés se separen després de 15 anys de matrimoni

La quarantena ja la van viure per separat, ja que van intentar donar-se un temps de reflexió. Després del confinament, la parella va acabar certificant la seva decisió signant un acord provisional davant d'un notari que pròximament serà ratificat judicialment.

Pel bé de les seves tres filles en comú, l'última nascuda el maig de l'any passat, la parella va plantejar un divorci amistós en què no hi va haver complicacions ni econòmiques ni per la custòdia de les menors.

Després de 15 anys de matrimoni, la parella va decidir posar punt final a la seva relació amb total discreció. Només el seu entorn més proper coneixia la ruptura. No obstant això, l'hermetisme es va trencar quan 'LOC' va publicar la notícia de la seva separació el passat mes de juny.

Begoña Villacís, centrada en les seves filles i en la feina

En aquest moment, Begoña Villacís va sortir davant dels mitjants de comunicació per un tema relacionat amb la seva vida personal, una cosa amb la qual la política no va estar a gust. «Estic bé, centrada en els en les meves tres filles i en el meu treball. Una mica atabalada perquè no m'agrada ser protagonista per temes personals, però és una cosa que s'ha de passar. No cal donar-hi més voltes» va dir la vicealcaldessa de Madrid a 'Vanitatis'.La política també va voler desmentir les especulacions que apuntaven a una tercera persona. En aquell moment hi va haver rumors d'una possible relació amb el periodista Rubén Amón, que ell mateix va desmentir a 'Vanitatis'.«Begoña és molt amiga meva. Em sorprenen molt les notícies que s'estan publicant. Versions contradictòries i que s'exclouen. No compartim la vida, com s'està dient. Insisteixo, és una bona amiga», tancava el periodista.