Imatge d'alguns col·laboradors del programa Sálvame com a Gustavo González, Gema López, Chelo García Cortés i Jesús Manuel

Indignació a 'Sálvame' en sortir a la llum els sous que paguen als seus col·laboradors

'Sálvame' ofereix sous milionaris: Kiko Matamoros, Belén Esteban i Carmen Borrego es troben entre els més ben pagats

Sempre hi ha hagut molta expectació al voltant del sou que cobren els col·laboradors i presentadors de Telecinco. Però, sens dubte, els tertulians de 'Sálvame' són alguns dels més ben pagats. De fet, fins fa poc, eren Kiko Hernández i Kiko Matamoros els que més diners s'embutxacaven per cadascuna de les seves intervencions al programa.

Primer pla de Kiko Matamoros
Kiko Matamoros és un dels tertulians que més guanya a 'Sálvame' | GTRES

Uns 1.400 euros per dia treballat, seguits de ben a prop per Belén Esteban amb 1.100 euros. Això, sense comptar amb els 5.000 euros que cobra per ser present al plató del 'Deluxe' els dissabtes.

El cinquè lloc al rànquing l'ocuparia María Patiño, amb 1.000 euros cada vegada que apareix a la pantalla. Una suculenta xifra a la qual cal sumar la dinerada que s'embossa com a presentadora de 'Socialité' o 'Sábado Deluxe'.

Tot i això, des del fitxatge de Carmen Borrego, ha aconseguit destronar la resta dels seus companys. I és que la filla de María Teresa Campos s'embossa ni més ni menys que 3.000 euros, convertint-se en la millor pagada del format.

Per tant, d'aquesta manera, s'explica la gelosia que va sorgir entre els seus companys, sobretot perquè els productors exalçaven la seva figura.

Carmen Borrego
Carmen Borrego s'ha enfrontat a una companya de 'Sálvame'| Mediaset

A Borrego li han donat privilegis com tenir el seu propi equip de perruqueria i maquillatge per posar-se a punt abans del programa, o el seu propi quadre al passadís de la fama de 'Mediaset'. Una cosa que no va fer gens de gràcia a la resta de les seves companyes, que han de buscar-se la vida i arreglar-se pel seu compte.

Els col·laboradors de 'Sálvame' despunten com els més ben pagats

Crida l'atenció que Lydia Lozano, sent una de les més veteranes del format, cobri tot just 950 euros per dia treballat. Mentre que Rafa Mora i Anabel Pantoja anirien alhora amb uns 600 euros al dia.

Encara que bé és cert que el 'caché' de la neboda d'Isabel Pantoja ha pujat molt l'últim any, convertint-se en una autèntica estrella. A més, ja s'ha parlat sobre les grans quantitats que guanya gràcies a les xarxes socials, promocions i la seva marca de joies.

Anabel Pantoja mirant a càmera
Anabel Pantoja arrasa fora i dins de les càmeres | GTRES

De fet, arribaven a assegurar que la cosina de Kiko Rivera podria guanyar entre 3.500 i 4.500 euros per cada publicació a Instagram, on compta amb més d'un milió de seguidors. Això li proporcionaria uns ingressos de fins a 40.000 euros mensuals.

Després els seguiria molt de prop Gustavo González, que guanya 700 euros. I, d'altra banda, fora de 'Sálvame', sorprèn que Terelu Campos s'emborsi tot just uns 500 euros per cadascuna de les seves aparicions a 'Viva la vida', encara que aquesta quantitat haurà ascendit ara que presenta 'Sálvame Lemon Tea' al costat de María Patiño.

Belén Esteban i Paz Padilla revolucionen el plató de 'Sálvame' després de la cara a cara
Belén Esteban i Paz Padilla revolucionen el plató de 'Sálvame' després del seu cara a cara| Mediaset

Pel que fa a altres programes, com 'El Programa de Ana Rosa', presentadors com a Joaquín Prat ingressen 1.500 euros per programa, mentre que la 'reina dels matins' guanya fins a 18.000 euros per dia present en antena.

Entre els més ben pagats també hi havia Jorge Javier i Jesús Vázquez, que guanyen uns tres milions d'euros a l'any. Seguits molt de prop per Jordi González, amb 2,5 milions anuals.

No obstant això, ja fora del món 'Mediaset' tindríem Pablo Motos, que s'embossa la barbaritat de 24.691 euros per dia presentant 'El Hormiguero'. Mentre que Susanna Griso, amb 'Espejo Público', guanya dos milions d'euros anuals.

Aquestes xifres, sobretot les que ingressen els col·laboradors de 'Sálvame', han deixat impactats al públic. «Per destruir la gent guanyen això, i els veritables professionals ni la meitat», han assenyalat indignats.

Plató de Sálvame amb els col·laboradors
Els col·laboradors de 'Sálvame' cobren una veritable fortuna | Telecinco

«Doncs, que cobrin això per dia pel que fan és al·lucinant», han comentat. «Em sembla lamentable, i Pablo Motos guanyant això al dia... Al·lucino».

«Jordi González, dos milions i mig a l'any per treballar un dia a la setmana durant tres mesos? Collons! I a sobre diu que vol que el deixin de contractar... Acollonant!», apuntaven els usuaris sorpresos.