Muntatge de Kiko Rivera amb Chabelita

Kiko Rivera confessa l'intent de suïcidi de la seva germana Isa P

Kiko Rivera revela que Isa P va intentar posar fi a la seva vida i que ell ho va impedir

Kiko Rivera, fill d'Isabel Pantoja, ha concedit una entrevista a un conegut mitjà de comunicació per parlar d'un tema complicat. Assegura que la seva germana Chabelita Pantoja va intentar posar fi a la seva vida quan era més jove i que ell ho va impedir. El marit d'Irene Rosales està cansat de suportar suposats atreviments que han acabat amb la seva paciència.

Kiko Rivera fa un temps que no té relació amb Chabelita, també coneguda com Isa P, perquè no entén el seu comportament. Exigeix que la jove deixi de parlar Isabel Pantoja, mare de tots dos, perquè presumptament li deu molts diners. El DJ assegura que la tonadillera s'ha quedat amb cinc milions d'euros que no li corresponen i no ho permetrà.

Primer pla d'Isa Pantoja amb posat seriós
Isa P ha viscut moments complicats amb la seva família | Europa Press

Kiko sol ser bastant generós quan hi ha diners pel mig, motiu pel qual ha estat completament sincer en Lecturas. No entén la raó per la qual Isa P segueix al costat d'Isabel, ja que suposadament la cantant no s'ha comportat bé amb ella. L'entrevistat assegura que Chabelita va intentar posar fi a la seva vida perquè els atreviments de la seva família van acabar amb la seva paciència.

Isa Pi està en boca de tothom per culpa del seu germà i tot fa pensar que li respondrà alt i clar a El programa de Ana Rosa. La filla de la tonadillera treballa en aquest espai televisiu com a col·laboradora i el farà servir per defensar-se dels atacs que ha rebut. Recordem que té un fill petit i no consentirà que el menor escolti determinats comentaris.

Kiko assegura que la seva germana Isa només ha parlat amb ell «quan ha tingut algun problema» i garanteix que ell sempre ha estat per ella. No li perdonarà mai que ella hagi desaparegut en un dels moments més complicats de la seva trajectòria. «No la considero la meva germana, així que tant me fa el que li passi», explica força alterat a la revista Lecturas .

Kiko Rivera revela el malson d'Isa a Cantora

Kiko Rivera sempre ha rebut un tracte excel·lent per part de la seva mare Isabel Pantoja, però la seva germana Chabelita no ha tingut la mateixa sort. Molts periodistes asseguren que la jove va viure un autèntic infern a Cantora, finca que la cantant fa servir com a residència. Per aquest motiu en va sortir quan va fer els 18 anys i va començar una vida lluny de la seva família.

Rivera, segons informen a Telecinco, va tenir un comportament inadequat amb Isa P quan es va assabentar que aquesta havia mantingut relacions. Suposadament la va regar amb una mànega, un acte completament humiliant que han condemnat tots els periodistes del cor. Gràcies a la revista Lecturas hem descobert que dins de Cantora va succeir un altre episodi realment aterridor.

El marit d'Irene Rosales ha revelat que Isa va intentar posar fi a la seva vida i que ell ho va impedir. «Vaig pegar-li a la meva germana una vegada, quan va intentar tallar-se les venes», ha anunciat recentment amb el rostre força seriós. Tot fa pensar que aquest secret serà un tema un tema molt comentat i fins i tot podria generar conseqüències legals.

Kiko Rivera destapa el veritable drama de la seva mare

Kiko ha tornat a parlar de la seva mare Isabel Pantoja i en aquesta ocasió ha traspassat tots els límits possibles. Assegura que la tonadillera també ha tingut episodis dramàtics i que li deia: «No aguanto més, posaré fi a la meva vida». Aquestes declaracions han fet saltar totes les alarmes perquè Isabel està passant un moment crític.

Chabelita s'ha quedat sense alè en llegir la portada de la revista Lecturas. Farà tot el que pugui perquè el seu fill Alberto, menor d'edat, no s'assabenti del conflicte. Rivera ha llançat una acusació força greu que podria fer mal al nen, que ja és capaç d'assabentar-se de tot.