Muntatge d'Anabel Pantoja amb Javi Pantoja, el seu entrenador personal

Javi, l'home que enamora a Anabel Pantoja i no només pel cognom

Anabel Pantoja podria tenir més que una amistat amb Javi Pantoja, el seu entrenador personal

Anabel Pantoja ens ha deixat bocabadats a tots aquesta setmana en reconèixer públicament que s'ha separat del seu marit, Omar Sánchez. El darrer mes d'octubre va ser quan van contraure matrimoni i aquest ara s'ha trencat. Ha confessat que ha estat ella qui ha pres la decisió tan dura.

Això sí, no ha estat ella la que ha revelat aquesta ruptura, només l'ha confirmada després que Kiko Matamoros la fes pública a Viva la vida. És més, ell va arribar a manifestar que tot s'havia desencadenat perquè la jove té una altra persona a la seva vida.

Els detalls que va donar el col·laborador han fet posar les mirades a Javi Pantoja, entrenador personal i amic de la 'influencer'. Un noi amb qui comparteix, a més de cognom, moltes hores.

Javi, la suposada il·lusió d'Anabel Pantoja

Quan Kiko va explicar que Anabel Pantoja i Omar Sánchez no estaven junts va explicar que era per un altre home. Fins i tot va manifestar que «és un senyor que s'ha creuat a la seva vida, pel qual ha perdut el cap». Va afegir que «es van conèixer abans del casament, però des de fa dos mesos gaudeixen d'aquesta relació de manera absoluta».

«Ella cada cop que ve a Madrid es veu amb aquest senyor i pernocta amb ell». De la mateixa manera, va donar una altra pista sobre el suposat amant: «Treballa molt bé el seu físic i el dels altres».

Amb tots aquests detalls, les mirades s'han dirigit ràpidament cap a l'entrenador personal de la jove. Un noi amb qui Pantoja comparteix moltes hores quan és a la capital espanyola. Però que també veu fora del gimnàs perquè s'han fet amics.

Muntatge d'Anabel Pantoja amb Javi Pantoja
Anabel Pantoja i Javi Pantoja tenen una amistat | CatalunyaDiari

D'ell se sap que treballa com a personal trainer a Miguel Lordán ML Trainer i que també exerceix com a instructor de Pilates. És de Toledo, malgrat que viu a Madrid, i, com ell indica, és soldat professional de les Forces Armades. Es defineix a si mateix com «una persona dinàmica i lluitadora amb una gran capacitat creativa».

A més de la neboda d'Isabel Pantoja, també entrena altres rostres coneguts com per exemple Rodri Fuertes, Omar o els actors Jesús Olmedo i Ana Polvorosa, entre d'altres.

Anabel Pantoja coneix una informació compromesa de Javi

La jove Pantoja no ha dubtat a negar tenir una relació amorosa amb el seu entrenador. I davant d'això, Matamoros ha decidit retractar-se de les paraules en certa manera. Ha confessat a Sálvame que és l'esportista qui va explicant que té alguna cosa amb la col·laboradora.

En concret, Kiko ha dit: «El gol l'hi han fet a ella. Ell presumeix de la seva relació amb ella i l'ha utilitzat vilment. Ell té un discurs per a Anabel, però dóna a entendre un grup de coneguts que han tingut una relació».

«Presumeix que l'està usant per donar-se publicitat i per tenir accés a restaurants i a llocs on ella va convidada. No sé si aquest senyor té parella o no, però el juny passat li va enviar un missatge a la meva parella insinuant-se. És un buscavides».

Primer pla de Kiko Matamoros amb la mirada perduda
Kiko Matamoros ha deixat en evidència l'amic i entrenador personal d'Anabel Pantoja | GTRES

Després de posar-ho al focus de la polèmica, el programa ha volgut saber la versió de l'entrenador. Kike Calleja ha pogut parlar amb ell i aquest li ha revelat que «en cap moment no és el detonant de la ruptura entre Omar i la seva dona. M'ha dit també que no hi té cap relació sentimental, que només és el seu amic i que està solter».

«Demana respecte i diu que mai no el veurem parlar del tema».