Muntatge de la infanta Cristina i Irene Urdangarin

La infanta Cristina desitja que la seva filla faci 18 anys per fer una cosa impensable

Cristina de Borbó desitja amb totes les forces que arribi aquest dia

Cristina de Borbó està esperant que la seva filla compleixi la majoria d'edat per fer el pas definitiu i no és cap altre que divorciar-se del seu marit Iñaki Urdangarin. Aquest dimecres ens vam aixecar amb una exclusiva de la revista Lecturas en què Cristina de Borbó i l'actual parella d'Ainhoa Armentia en són els grans protagonistes.

El divorci del matrimoni s'ha allargat massa en el temps i, finalment, es produirà al mes d'abril. Un moment en què l'exduc de Palma signarà una clàusula que asseguri que no se n'anirà de la llengua sobre aquesta ruptura amb Cristina. Fins i tot, no podrà fer cap mena de publicació editorial, malgrat haver rebut ofertes suculentes per fer-ho.

Cristina de Borbó només pensa en el divorci

Cal ressenyar que al blog de Pilar Eyre de la revista Lecturas s'explica que Cristina de Borbó està cansada d'aquesta situació. La periodista té clar que el divorci s'executarà en només dos mesos, perquè la seva filla Irene està a punt de fer els 18 anys.

La germana del rei Felip «es vol treure aquest anell de casada que s'ha convertit en un símbol d'humiliació i patiment», exposa la periodista a les pàgines de Lecturas. «L'última punyalada ha estat el viatge d'Iñaki a Baqueira amb la seva amant. Així considera Cristina Ainhoa, ja que Iñaki i ella segueixen casats», explica la periodista, que és una de les que estan més informades sobre els assumptes de la família reial.

Pilar Eyre sap bé què pensa Cristina de Borbó

Recordem que, fa un any, Lecturas donava una gran exclusiva amb aquella portada on es veien junts Iñaki Urdangarin i Ainhoa Armentia. Unes fotos que van fer la volta al món i que, sens dubte, van ser el punt d'inflexió perquè Cristina de Borbó digués prou.

Primer pla de la infanta Cristina seriosa.
Cristina de Borbó vol divorciar-se tan aviat com sigui possible. | Europa Press

Com dèiem anteriorment, aquest divorci no només comportarà la separació legal del matrimoni, sinó que Iñaki haurà de fer front a les clàusules de silenci. En cas contrari, no podrà percebre una pensió per part de la seva dona.

Per això, Iñaki ha de tenir clar que Cristina de Borbó ha fet un pas ferm i no vol que surtin les misèries d'un matrimoni del qual s'ha parlat molt. La filla del rei emèrit desitja com més aviat millor executar tots aquests tràmits pel que fa al divorci. Així, serà una dona nova, sense aquesta llosa de portar un anell que li pesa massa en els últims mesos.

Fins al 5 de juny del 2023, la filla d'Iñaki i Cristina no complirà els 18 anys

Ara només queda concretar el dia que, per fi, Iñaki Urdangarin i Cristina de Borbó ja no seran marit i muller. Una novetat a les seves vides de la qual ja va començar el compte enrere i, segurament, es filtraran diversos detalls quan s'acosti la data definitiva.

Infanta Cristina i Iñaki Urdangarín
Iñaki Urdangarin i Cristina de Borbó se separaran legalment en pocs mesos. | GTRES

La veritat és que si el divorci s'executa finalment al mes d'abril, però encara quedaran un o dos mesos perquè la filla petita del matrimoni compleixi els 18. I és que Irene Urdangarin compleix la majoria d'edat el pròxim 5 de juny del 2023.

Veurem com acaba tot i si,, finalment Cristina de Borbó pot respirar tranquil·la pel seu benestar i el dels seus fills, que l'han vista patir de valent el 2022.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!