Primer pla d'Ana Rosa Quintana.

El programa d'Ana Rosa Quintana dona una exclusiva que canvia la història del cor

'El programa de Ana Rosa' explica una impactant notícia d'una famosa

'El programa de Ana Rosa' aborda les notícies del cor més candents i també en dona alguna exclusiva. I precisament això és el que ha fet les últimes hores. Ha explicat una informació molt sorprenent sobre una de les dones més famoses d'Espanya.

En concret, a 'El programa de Ana Rosa' han revelat a qui ha dedicat Isabel Pantoja el seu concert a Nova York i de quina manera ho ha fet. El que ha explicat sobre l'escenari ha deixat bocabadat tothom i suposa una fita a la història de la premsa rosa. Sí, perquè sembla que té clar que Paquirri no ha estat la seva ànima bessona.

'El programa de Ana Rosa' dona la inesperada notícia sobre Isabel Pantoja

L'espai matinal de Telecincoha enviat un reporter, Álex Rodríguez, a cobrir la gira d'Isabel Pantoja per terres estatunidenques. El periodista ha anunciat aquestes últimes hores tot allò que ha passat al concert d'Isabel a Nova York.

En efecte, ha explicat detalladament l'actuació esmentada i ha sorprès amb la informació exclusiva que ha donat: la tonadillera ha volgut dedicar l'espectacle a tres persones molt especials que ha perdut els darrers anys. Exactament, ella ha dit: «Ho dedicaré a la meva mare, al meu germà Bernat i a un altre germà més que era Juan Gabriel».

Segons el corresponsal de 'El programa de Ana Rosa', sobre el cantant mexicà esmentat ha dit sobre l'escenari que era «la seva ànima bessona». Una notícia que ha causat un gran impacte, perquè ve a deixar de manifest com n'ha estat d'important per a ella. Li ha donat un qualificatiu molt especial i una categoria, la d'ànima bessona, que pensàvem que era de Paquirri, però no.

D'aquesta manera, ha pogut reconèixer que Juan Gabriel va ser un home que li va donar moltíssim suport professionalment, però que va ser també clau a la seva vida personal. Tant és així que, pel que se sap, ell va arribar a demanar-li matrimoni, encara que ella mai no va acceptar. Per això sempre van estar l'un al costat de l'altre, però sembla que sense amor romàntic pel mig.

'El programa de Ana Rosa' revela altres dades sorprenents de la gira d'Isabel Pantoja

A més a més, 'El programa de Ana Rosa' ha procedit a revelar altres dades de la gira de la sevillana. Així, ha posat sobre la taula el veritable dineral que s'ha gastat al vestidor per a aquesta sèrie de concerts. I no és una xifra gens negligible.

Pel que sembla, «s'ha gastat fins a 70.000 dòlars en vestits per venir als Estats Units». També s'ha recalcat que a l'actuació de Nova York «ha estat on més ha parlat. Està sent molt propera amb la gent i s'ha deixat veure per la ciutat, cosa que mai no fa. Està diferent, més propera, més simpàtica, més oberta i diuen que té ganes de renéixer. És un canvi molt positiu».

De la mateixa manera, a 'El programa de Ana Rosa' s'ha explicat que no tot està sent positiu a la tornada als escenaris. Ha rebut una demanda per part d'un youtuber de Miami, Alexander Otaola, amb qui havia arribat a un acord per promocionar el seu concert a la ciutat.

Segons aquest home: «És l'equip d'Isabel Pantoja a Miami el que ens contacta. L'intercanvi consistia que ella vindria al programa, El Rancho, per agrair el suport i es rifarien entrades per al seu concert. No hi ha contracte signat com a tal, però legalment és vàlid l'acord verbal. Davant les circumstàncies, no ve, jo decideixo parlar amb el meu equip i dur a terme aquesta demanda. Les meves advocades s'hi van comunicar amb ells abans de presentar la demanda per arribar a un acord, però res».

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!