Imatge d'Irene Urdangarin

Irene Urdangarin descobreix que el seu pare té un motiu per estar callat

Irene s'emporta una nova decepció amb Iñaki

Irene Urdangarin intenta assimilar encara la nova situació familiar. Li costa d'entendre que els pares estiguin separats i que ja no puguin portar una vida normal com abans. També acaba de conèixer els motius pels quals Iñaki guarda silenci i que l'obligaran a mantenir-se en un segon pla.

Pel que sembla, la infanta Cristina està farta amb el comportament del qui va ser el seu marit. Ja no reconeix l'home amb qui va estar 24 anys de la seva vida. Per ell va fer de tot, fins i tot trencar relacions amb la Casa Reial o perdonar-li infidelitats.

Irene està a punt de fer els 18 anys i també s'adona de tot el que passa al seu entorn. La seva mare ha arribat al límit: «No en pot més», assenyala Pilar Eyre. Creu que no ha tingut el comportament amb ella que en realitat es mereixia.

Per això ha decidit prendre una decisió dràstica que feia temps que meditava i que només era qüestió de temps. A partir de l'abril té previst formalitzar el divorci. Considera que a partir d'aquesta data es traurà un gran pes de sobre.

La filla petita de la parella «compleix la majoria d'edat» i la infanta «es vol treure aquell anell de casada», apunta la periodista. Aquesta aliança «s'ha convertit en un símbol d'humiliació i patiment». Vol deixar enrere aquest capítol de la seva vida i començar de nou als 57 anys.

Irene Urdangarin amb la seva mare, la infanta Cristina
Irene Urdangarin sempre ha donat molt suport a la seva mare | GTRES

Per això resultarà molt important el paper dels seus fills, que en romanen molt pendents en tot moment. Però per motius diferents encara haurà de tenir contacte amb l'exjugador d'handbol. Sobretot en dates importants.

Irene Urdangarin no aconsegueix treure's del cap les imatges del seu pare amb Ainhoa Armentia per les platges del País Basc francès. Aquelles fotografies deixaven al descobert la doble vida de l'esportista, que va intentar portar en secret aquella relació amb una companya del treball. Però en lloc de mantenir-se amb un perfil baix ha continuat fent escapades sense importar-li la presència dels fotògrafs.

Irene Urdangarin sempre ha donat molt suport a la seva mare

«L'última punyalada» va ser el viatge que va protagonitzar Baqueira «Iñaki amb la seva amant». Així és com considera Cristina Ainhoa, ja que entén que legalment ella encara segueix sent la seva dona, recalca Eyre. Explica que això ha estat la gota que va fer vessar el vas, encara que durant els últims mesos s'han produït una sèrie d'esdeveniments que l'han molestat molt.

Imatge d'Iñaki Urdangarin i Ainhoa Armentia a la platja
Iñaki Urdangarin és a punt de signar el divorci | Mediaset

Caldrà esperar un parell de mesos perquè oficialment deixin d'estar casats. En el passat li va donar moltes oportunitats, però ara ja no hi ha marxa enrere i està decidida a trencar amb qui va ser el seu marit.

Irene Urdangarin es preocupa pel seu pare

Irene Urdangarin sap que el divorci no li resultarà de franc a la seva mare. Ella va ser l'encarregada de prendre la decisió i vol que es dugui a terme amb la màxima celeritat possible, quan la seva filla arribi a la majoria d'edat.

El matrimoni es dissoldrà, però Iñaki s'haurà de comprometre a guardar silenci. La publicació recull que s'imposaran una sèrie de clàusules perquè no parli i a canvi cobrarà una pensió per part del seu ex. D'alguna manera vol comprar el seu silenci.

L'exduc de Palma ha estat molt vinculat a la Casa Reial des de fa 25 anys, i per això sap molt. No volen que en el futur pugui anar-se'n de la llengua i revelar algun secret. I més si està necessitat de diners, com fa assegurant des de fa temps.

Irene Urdangarin sap que el pare no té cap font d'ingressos després de ser acomiadat del despatx d'advocats de Vitòria. No li resulta tan fàcil trobar feina. Per això dona suport a la proposta de la seva mare de concedir-li una paga, encara que només sigui perquè mantingui la boca tancada.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!