Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge fotogràfic de Pablo Urdangarín i la Infanta Cristina.

La infanta Cristina, dolguda en confirmar-se el secret de Pablo Urdangarin

Pablo Urdangarin es troba al centre d'un escàndol

Pablo Urdangarin s'ha convertit aquests dies en protagonista de la premsa rosa del nostre país. El motiu és que se n'han publicat unes imatges besant-se amb una noia. És més, després aquestes han propiciat que es descobreixi que és la seva xicota, així com totes les dades relatives a ella.

Però no ho ha estat tot. Aquesta notícia ha estat unida a una altra que ocultava i que no ha agradat a la seva mare, la infanta Cristina. Tan poc li ha agradat que, segons sembla, Pablo n'ha rebut la reprimenda, perquè s'ha sentit decebuda.

Pablo Urdangarin veu sortir a la llum el seu secret

El segon fill d'Iñaki Urdangarin, per primer cop, ha copat les revistes del cor per una relació sentimental. Una relació que ell ha confirmat a la seva manera, dient: «Jo estic content».

Tot i això, les coses no han quedat aquí. S'ha descobert que Pablo podria haver estat sortint alhora amb diverses noies, inclosa la seva xicota. Així s'ha donat a conèixer al programa de Telecinco'Ya es mediodía'.

Primer pla de Pablo Urdangarin elegant
Pablo Urdangarin, a més de la seva nòvia, podria haver estat veient més noies | GTRES

El jove jugador d'handbol ha vist que Alexia Rivas és qui ho ha deixat en dubte explicant aquest secret. Ha dit: «Ell fa diversos mesos que té una amistat entranyable amb una persona del meu cercle més íntim. Quan surt la notícia que està enamorat, aquesta li pregunta, ell riu i li diu: 'Si us plau, sembla mentida que no em coneguis, no és veritat'».

«Ell no li va dir que estava veient altres noies. I no passa res per fer-ho, però els ho hauria d'haver dit. Però és que, a més, arran de les fotos que s'han publicat, més noies que tenien una estreta relació amb ell s'han enfadat».

És a dir, que Pablo, segons la col·laboradora, ha estat 'jugant' diverses bandes, sentimentalment parlant, en els últims mesos.

Pablo Urdangarin rep la bronca de la seva mare

El germà de Juan Urdangarin no només ha quedat en dubte públicament amb els fets, també ha quedat malament davant la seva família. En concret, davant la seva mare, que no s'esperava pas que ell pogués actuar d'aquesta manera.

Pablo ha escoltat Rivas explicar que «a la infanta Cristina li ha assegut molt malament el que ha passat. No s'esperava això del seu fill, no s'esperava que mentís i que, al final, formés part d'un escàndol».

En aquest punt, al·ludint a un comentari d'Alba Carrillo i insinuant que Urdangarin s'ha comportat com el seu pare, ha dit: «La branca surt a la mata». És clar, perquè cal no oblidar que el seu progenitor, segons es va revelar al seu moment, havia estat infidel a la seva dona durant el matrimoni.

Fotomuntatge de Pablo Urdangarin i Cristina de Borbó
Pablo Urdangarin ha trobat el retret de la infanta Cristina | CatalunyaDiari

El jugador d'handbol ha pogut veure que Miguel Ángel Nicolás ha pres la paraula per explicar més a fons l'enuig de Cristina. Ha afirmat: «Està molesta perquè hagi generat una sèrie de titulars que potser no són els que abans generaven. I és que abans es deia de Pablo que era meravellós, que era diví i que n'era exemplar».

«De sobte, es presenta com a conqueridor i fuster».

És a dir, que Pablo ha enfadat la seva mare perquè aquesta no vol que estigui envoltat de polèmiques. No vol que segueixi els passos dels seus cosins Froilà i Victòria Federica, que no deixen de sumar controvèrsies. Ella vol que la seva família estigui tranquil·la i allunyada de problemes, ja que ja en té prou amb els que li dona Iñaki.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!