El rei Joan Carles, acompanyat de la seva germana la infanta Pilar

La infanta Pilar celebra el seu 83 aniversari sense el rei emèrit

Joan Carles I va decidir abandonar la residència de Marivent, a Mallorca, pocs dies abans de les celebracions

El passat dimarts, 30 de juliol, la infanta Pilar celebrava un dels dies més especials, i és que es tractava del seu 83 aniversari. Una data molt especial, que va decidir passar a la seva casa de Mallorca amb la família. Ara bé, la inexplicable absència del rei Joan Carles va amargar-li una mica el dia. 

El divendres anterior, els dos reis emèrits van visitar l'acadèmia que té Rafael Nadal al municipi mallorquí de Manacor, i després el rei abandonar de forma precipitada l'illa, deixant Pilar sense companyia en un dia més que especial. De fet, Joan Carles I ni tan sols va esperar-se a l'arribada del seu fill, el rei Felip, per marxar. 

Un aniversari íntim, acompanyada per amics i familiars

Ara bé, aquest gest encara sense explicació del rei emèrit amb la seva germana no vol dir que Pilar no ha pogut celebrar el seu aniversari amb la màxima normalitat. La duquessa de Badajoz va organitzar un dinar al qual van assistir molts dels seus fills, com Fernando, Beltrán i Simonceta Gómez-Acevo, que va arribar de la mà de Pablo Fernández-Sastrón. Un altre assistent destacable ha estat l'empresari Eduardo Roldán, i també l'artista Mayte Spinola.

Infanta Pilar
Tot i l'absència del rei emèrit, la infanta Pilar ha pogut celebrar amb normalitat el seu aniversari  | CatalunyaDiari.cat

 

Hem de recordar que actualment Pilar continua recuperant-se del càncer de còlon que li van diagnosticar el mes de febrer. La germana de Joan Carles I va ser llavors evacuada d'urgència cap a l'Hospital Ruber Internacional de Madrid, on els equips mèdics van confirmar la notícia. Això sí, Pilar va preferir esperar fins a la retirada de la vida pública de Joan Carles per  fer pública la seva malaltia. 

També et pot interessar...