La Princesa Leonor en un acto público junto a su hermana la Infanta Sofía

La infanta Sofia ja té decidit el seu futur i s'allunya molt de la seva germana Elionor

Sembla que la infanta té clar el seu destí

La infanta Sofia i la princesa Elionor mantenen una estreta relació. I és que, a més de germanes, són amigues i confidents perquè només elles poden entendre la vida que els ha tocat per sort. Una vida que els porta a tenir una fèrria educació, a participar en actes públics i a saber que en tot moment estan en el punt de mira.

No obstant això, la primogènita té un pes especial sobre les seves espatlles que no posseeix la segona filla dels reis. Elionor és l'hereva al tron, aquest és el seu destí. No obstant això, Sofia té més possibilitats de triar el seu rumb encara que això signifiqui haver d’abandonar la seva vida com a infanta. I sembla que ja ho té molt clar.

La infanta decideix el seu futur

La filla gran de Letícia i el rei Felip pensava que la seva germana menor estaria sempre al seu costat. És més, creia que estaria recolzant-la en tot moment així com exercint de la seva mà dreta.

No obstant això, la futura reina d’Espanya ha descobert ara que, encara que la recolzarà en tot el que necessiti, també té els seus somnis. Així, segons ha revelat la publicació 'Minut NQN', la infanta Sofia vol convertir-se en enginyera.

És a dir, pretén estudiar aquesta carrera per a així poder treballar professionalment en aquest camp. I és que aquest sembla que li agrada des de la seva tendra infància. Això pot notar-se perquè des que té set anys ha mostrat un gran interès per tot el món de l'enginyeria, concretament per la robòtica.

Haurà de renunciar al seu títol d'infanta

Així mateix, s'ha donat a conèixer que també és una gran apassionada de la música, com la seva àvia paterna, però que el que més li agrada és la tecnologia. D'aquí ve que vulgui dedicar-se quan sigui una adulta a alguna professió relacionada amb aquesta.

Una decisió que, si finalment es fa realitat, li portaria a haver de renunciar als seus drets com a infanta. Per què? Perquè així s'ha establert recentment a la Casa Reial, per decisió dels seus pares, per a evitar que puguin produir-se escàndols com els de la infanta Cristina.