YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

L'entorn de Casillas i Carbonero per fi parla: noves informacions sobre la seva crisi

El seu entorn més proper parla clar sobre el moment que travessa la parella

Iker Casillas i Sara Carbonero
L'entorn de Casillas i Carbonero per fi parla: noves informacions sobre la seva crisi| GTRES

Després de diversos dies de tranquil·litat, tornen a sortir noves informacions sobre la relació actual entre Iker Casillas i Sara Carbonero. El passat estiu de 2020 van sortir a la llum diverses notícies sobre una teòrica crisi matrimonial entre Iker Casillas i Sara Carbonero a causa d'una publicació de la revista 'Diez Minutos', que assegurava que l'exporter del Porto i Reial Madrid va comprar una casa al seu nom al cèntric barri madrileny d'Argüelles.

Aquesta compra tan inesperada va ser el germen perquè sorgissin diversos rumors de crisi entre l'exfutbolista i la 'influencer', que després d'uns mesos de calma, han tornat a guanyar sencers, sobretot en els últims temps que la parella tot just es deixa veure junts en les xarxes socials i han pres la decisió de viure amb més privacitat, si és possible, que abans.

El pis que l'exporter va posar al seu nom al centre de Madrid està actualment buit totalment i ni Sara ni Iker han viscut en el mateix, segons informen alguns veïns de l'edifici, però des de l'entorn més proper a la parella es considera que aquest fet no té cap relació amb una possible separació de tots dos.

«Viuen molt tranquils la seva vida i als altres, que els donin pel sac»

Des de l'entorn d'Iker i Sara i, més concretament una amiga d'ells, va afirmar al programa 'Viva la vida' que «estan fins al monyo que es publiquin tantes bestieses. El que diuen a la tele és mentida. Han d'inventar i no saben què fer (...). Viuen contents i feliços amb els seus dos nens. Viuen molt tranquils la seva vida i als altres, que els donin pel sac, perquè a ells les notícies els rellisquen totalment. Ells no desmentiran res, però per favor, que hi ha nens al mig», assegura aquesta font consultada pel programa de Telecinco.

Tot i negar tots aquests rumors sobre la seva situació actual, aquells que coneixen a la parella confessen que sí que han passat per una petita crisi sentimental fa algun temps. «A l'agost de l'any passat, Sara ho va passar molt malament. El matrimoni estava debilitat i han passat un sot molt gros, però actualment Iker està molt pendent d'ella», va dir el paparazzi Jordi Martín, que va viure 'in situ' el passat mes de febrer l'aniversari de la periodista manxega i no va veure res estrany entre ells que pogués fer creure que travessaven una crisi de parella.

El nou pis de Madrid podria tractar-se tan sols d'una inversió immobiliària

D'altra banda, Iker Casillas va entonar el 'mea culpa' i va deixar clar fa un temps a la revista 'Semana' que en els últims mesos no ha «estat amb Sara tot el que hi hauria», i que l'infart que va patir l'1 de maig de 2019 i el càncer que va patir la periodista, «han fet trontollar els seus fonaments». Ara, la compra del pis i la seva tornada a Espanya apuntava que milloraria les coses entre Iker i Sara, i la nova casa adquirida a Madrid podria ser només inversió immobiliària amb vista a mitjà termini.

En l'àmbit professional de cada un, tots dos tenen nous projectes professionals imminents i estan molt feliços per embarcar-se en aquests: d'una banda, Iker, que va ser nomenat adjunt al director general de la Fundació Reial Madrid;  i, d'altra banda, Sara, que s'ha convertit en una de les noves cares de 'Radio Marca' per al nou any que acaba de començar. «Va ser arribar aquí i sentir que em venia de gust tornar a estar en contacte amb els mitjans de comunicació», va admetre la periodista en una entrevista recentment.


Comentaris

envia el comentari